Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Luka開箱]Golden Age Captain America

好過之前唔代表好的,我有得訂都冇訂,但就訂咗winter soldier套裝因為個樣地碼靚仔過lee隻,lee隻個 ...
BigOil 發表於 22-6-2014 05:48 PM

但如果好七,個價又升左咁多?
步京暈 發表於 22-6-2014 06:09 PM

物以稀為貴!D人鍾意隊長,冇再好都要啦,lee D仲要問,而家又唔係出得多!set $3000都有人要啦!
咁你覺得今隻好似嗎?你好似好滿意!好簡單,你覺雷神出得似還是lee隻隊長似?
物以稀為貴!D人鍾意隊長,冇再好都要啦,lee D仲要問,而家又唔係出得多!set $3000都有人要啦! ...
BigOil 發表於 22-6-2014 07:36 PM

個人覺得THOR2係極神似
呢隻一般

利申: 兩隻都無入:69:
好美的圖.希望快D拎貨,22號單
頭像被屏蔽
步京暈 發表於 22-6-2014 06:09 PM

師兄,出得好唔好同炒唔炒得
有時都無乜關係
大把出得好都坐啦
講返今次隊長
如果今次唔係限量
真係只會插水收場
師兄,出得好唔好同炒唔炒得
有時都無乜關係
大把出得好都坐啦
講返今次隊長
如果今次唔係限 ...
iwillneverlose 發表於 22-6-2014 08:51 PM

明白了,即如果好似ironman mark 21咁,出得靚,而又多人要,所以可以去到三叉幾,但CA就未去到這價,如果非限定,價實潛水。
我對CAPTAIN冇乜留意,但睇返個FIGURE佢個(避)係咪真係咁尖同大架?{:1_200:}
死啦,真係擔心到時套裝個樣會係去完韓國返來咁:42:
唔明~!?喺啲谷見人係咁後追~!
班友仔應該都唔係新手,後追俾多五舊以上~!
點解當初 ...
trumanso 發表於 22-6-2014 12:12 AM

師兄又唔好咁講, 我估後追o既師兄可能係non-VIP,
因為當時除左VIP 之外, non-VIP 名額只得300 個,
仲要係抽籤形式的.
物以稀為貴!D人鍾意隊長,冇再好都要啦,lee D仲要問,而家又唔係出得多!set $3000都有人要啦! ...
BigOil 發表於 22-6-2014 07:36 PM

講真呢隻ca官圖個辦已經唔係好,再加上ht大貨嚴重打折,
咩影相高手都救唔返個樣…
唔明~!?喺啲谷見人係咁後追~!
班友仔應該都唔係新手,後追俾多五舊以上~!
點解當初 ...
trumanso 發表於 22-6-2014 12:12 AM

其實好多人都係人有我有心態玩!响谷見到d攞貨相,開盒相,心引就起,有限量玩喎,幾威呀,仲唔即上y拍追呀?!
講真呢隻ca官圖個辦已經唔係好,再加上ht大貨嚴重打折,
咩影相高手都救唔返個樣…
chshting 發表於 23-6-2014 11:51 AM

所以我可以訂都冇訂!下下見限定就訂,見人氣就訂就死得啦,邊有咁多地方擺?!適可而止!到時冇興趣睇住一大堆figures,你話點?咪又放攞!所以理智玩就真係訂自己真係鍾意果d,而唔係靚就買!棧玩自己!識玩就係咁玩!
Nice photos, thanks for sharing!:handshake:
步京暈 發表於 22-6-2014 18:09

其實m記又好!笨大又好!ht都好!{:2_312:}
所謂限定!好多時都係出啲閒角或未必大賣嘅角色!
樓上講得冇錯!有時啲友仔為虛榮心多過鍾意隻玩具⋯⋯{:2_287:}
一個幫拖,一個倒米! 不解釋:he: