Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [Luka開箱]Golden Age Captain America

影得超級捧,GA版比VER1好點點...但個鼻好大
個個話走樣?
但用番一代頭象就可升上神台了。
胸、膊、上臂說不出的怪異。

宜加多一個頭雕,單一個E牙頭不適合靜態Post,單調。

美圖,謝謝!
回復 17# 上下盤

我自己覺得個身係無問題,我都會換返avengers版個露臉頭落去
美圖 ... HT 搞到個樣怪怪 ...
個樣怪 - 是個嘴的問題!:Q
E起D牙∼仲要煙屎牙,又上眼∼版已唔得,而家更唔掂!
好少見Luka兄d相咁怪,隻野本身有問題?

覺得件衫好似好浮咁,點擺身型都好怪
希望之後出既隊長,個盾都用合金做la
吾係咁差啫,好型,各花入各眼∼
其實真係唔錯,想bid多隻送俾人要成2千頭:@
其實真係唔錯,想bid多隻送俾人要成2千頭
BWWL 發表於 21-6-2014 22:52

唔明~!?喺啲谷見人係咁後追~!{:2_330:}
班友仔應該都唔係新手,後追俾多五舊以上~!
點解當初唔係咪都訂左先呢~!?佢地好似好享受後追果種感覺咁......{:2_254:}
唔明~!?喺啲谷見人係咁後追~!
班友仔應該都唔係新手,後追俾多五舊以上~!
點解當初 ...
trumanso 發表於 22-6-2014 12:12 AM

谷d人我毒你,你毒我,人有我有,不停晒家產之嘛,又不停post自己有幾多單,膚淺到爆!
面子要緊,轉面又話後追,又叫邊過不過追啦!好好笑!
其實很不明白,如果CA差成咁,點解仲有這麼多人後追,或者個價應該平過發售價?
小弟見過實物,真的比舊版進步了不小,加上合金盾,真不錯。
最錯,是HT把這產品,set成為限定,使CA愛好者不能容易擁有。
好過之前唔代表好的,我有得訂都冇訂,但就訂咗winter soldier套裝因為個樣地碼靚仔過lee隻,lee隻個樣太七!而家出面冇跌,可能因為限量貨源不多!