Toysdaily 玩具日報

[詢問] TOMY 變型金剛 模型 邊到重有得賣??

有無師兄知道Takara Tomy之前出過變型金剛既模型 柯柏文同大黃蜂(DMK 01 & 02)
係邊度重有得買><
小弟今日行晒皆旺/現時點/兆萬/信和 一盒都搵唔到=[
求各位師兄見到留個言=[
早排見深水&#22487;精x有DMK01。另外也苦都有,不過貴d…
青口今日見到$58x
回復 2# numan123

好的~我會去睇下...謝謝師兄
回復 3# leobigeasy

58x =0= 不過我見淘寶1100人仔...anyway,,唔該師兄
今日 深水&#22487; 見 精口口口 文仔 有兩盒,六魚有找,但蜂仔就晤見有 ………
Bee一早斷晒,文哥就好似樓上師兄咁講,得深水&#22487;重有(其實早兩三個月超人有死貨r, 不用五魚)

第三彈movie 4文開發中:

最後毒一毒樓主:

有冇Ching覺得隻M3文個頭係逗雞眼?我覺得leader class個頭順眼d
Bee一早斷曬,文哥就好似樓上師兄咁講,得深水&#22487;重有(其實早兩三個月超人有死貨r, 不用五魚)

第三 ...
catcat 發表於 26-6-2014 08:40 AM

幾個月我都搵過, 見個價平過之前正價, 行過幾間, 超人我去過睇, 貴過深水&#22487;青口一舊水喎, 我最後&#21946;SPP青口入&#21655;一盒.  

青口樓上應該仲有貨. 我見佢收埋, 佢上樓拎俾我.