Toysdaily 玩具日報

想問下FPJ衝鋒派

回復 13# noah1
我可能寫得唔清楚,正係指件玩具。如果下下要研究咁多等分析真係天都黑,需唔需要研究埋成份?再者人地受到你又未必啱你口味!有好多野目測同實戰完全係兩碼子的事。
我覺得如果你鐘意合體既變型金剛 呢隻真係要買!我自己玩過 冇咩問題{:1_203:}
回復  noah1
我可能寫得唔清楚,正係指件玩具。如果下下要研究咁多等分析真係天都黑,需唔需要研究埋成份 ...
AK30 發表於 12-6-2014 07:18 PM

所以我先希望聽多d各方有入手既人既評價睇下達唔達到自己既要求或者接受範圍先決定買定唔買,始終唔同有d大大,可以目測見到覺得靚就唔駛諗直接比錢嘛
其實你都好有主見, 計算精確, 都唔需要去問人喇!
可變戰士 發表於 12-6-2014 03:47 PM
我只係有自己最低限度既要求姐,正因為咁所以先想聽多方既意見,因為以前中過其他玩評既招,佢大讚某樣野,雖然出面有其他人覺得麻麻,但諗住佢都好似好專業,所以就揀左信佢,最後換黎自己後悔
我只係有自己最低限度既要求姐,正因為咁所以先想聽多方既意見,因為以前中過其他玩評既招,佢大讚某樣野, ...
noah1 發表於 12/6/2014 10:09 PM

我都知每個人嘅要求都唔同, 買嘢最緊要過到自己嗰關, 如果你仍然覺得十五二十中,

我都會見議你唔好買, 買咗都會後悔! 買玩具最緊要開心嘛! {:1_220:}
我覺得如果你鐘意合體既變型金剛 呢隻真係要買!我自己玩過 冇咩問題
tat5845cat 發表於 12/6/2014 09:20 PM

我都無咩問題! 好正! {:1_203:}

有無買eva文?? {:1_197:} maketoys新嗰隻合體9月出boxset, 記得留意! {:1_228:}
這個超正喎!!!大合體可以用盡所有配件,淨係買個設計都耍一半價錢啦,唯一缺點係主體變形有難度,我用咗成個鐘先變到(資質低:unhappy:)
回復 21# 可變戰士

大大隻eva文我無買呀 但就買左mmc predator 而家仲差2隻手就可以合體 好期待{:1_208:}
回復  可變戰士

大大隻eva文我無買呀 但就買左mmc predator 而家仲差2隻手就可以合體 好期待{:1_2 ...
tat5845cat 發表於 13/6/2014 04:47 PM

2隻手幾時出呀? {:1_197:}

合咗體, 記住影張相我睇睇.  :35:
回復 24# 可變戰士

我都唔知幾時先出呀:63:
到時候合左體一定POST俾大大睇下
另外其實隻MAKETOYS 新野我都好有興趣......但係驚無位呀:69:
回復  可變戰士

我都唔知幾時先出呀
到時候合左體一定POST俾大大睇下
另外其實隻MAKETOYS  ...
tat5845cat 發表於 13/6/2014 11:13 PM

第3方出啲老變一向例遲, 可能過埋暑假先出齊! :67:

MAKETOYS等佢有多啲資料供佈, 先決定買唔買囉! {:1_197:}

我都無位..............{:1_237:}
第3方出啲老變一向例遲, 可能過埋暑假先出齊!

MAKETOYS等佢有多啲資料供佈, 先決 ...
可變戰士 發表於 14-6-2014 12:10 AM

請教下maketoys只新野其實邊老變邊只合體,狂派定系博派,真系睇唔出。不過有興趣
各位有冇留意maketoys 只 utopia, 好大只好正不過貴到呢....:54:
請教下maketoys只新野其實邊老變邊只合體,狂派定系博派,真系睇唔出。不過有興趣
各位有冇留意 ...
wingsiu 發表於 14/6/2014 02:53 AM

抱歉! 我都唔知佢嘜派, (我覺得)似博派多呱!  

對比起其他第三方, 佢又唔算出得好大隻, 你睇下tfc嗰隻都高佢一個頭, 同埋其他新第三方仲越出越大隻, 不過佢哋啲定價好高就真, maketoys遲啲會出隻大力士, 聽講都唔便宜. {:1_200:}
抱歉! 我都唔知佢嘜派, (我覺得)似博派多呱!  

對比起其他第三方, 佢又唔算出得好大隻, 你睇下t ...
可變戰士 發表於 14-6-2014 04:26 AM

北美開訂400 USD,好金
回復 27# wingsiu

博派 科幻派 Computron電腦金剛