Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] THOR2 輕甲限定版 [手瓜起展, 即刻俾錢]

等著你的部落格报告呢XD
呢隻真係靚到震~
我尋日拎拎返嚟玩到家下都未停手,真係好耐未試過.

我嗰隻係普通版,但我唔 ...
不肖生 發表於 5-6-2014 10:53 PM

我都係差唔多情況........而家只有甲版.....
但我有D搵多個有甲BODY換左復聯版.....
我都係差唔多情況........而家只有甲版.....
但我有D搵多個有甲BODY換左復聯版.....
neo.L 發表於 6-6-2014 01:39 AM

我直情一開始就諗住呢隻玩幾日就算,
個身同頭換畀復聯,然後其他件砌返埋一隻平平地放咗佢.
反正我係嗰種唔會放兩隻相同角色出嚟嘅人.
不過呢隻上到手真係型!尤其黑披風個格真係型爆!!
啲甲其實同復聯一樣啤膠出但精緻同貼身好多,設定係其一,另外技術進步做薄咗.
我相信呢個包膠手臂body唔會只見街一次,他朝買返嚟換咗佢,個有甲就換畀復聯.
希望復聨2唔好出得太靚,搞到我忍唔到手.
臂彎已出現兩條深痕 {:2_280:}
垂低手已經好型,
包膠不能長期屈曲,必須留意
手臂真係現時來說做得最好的.
樓主的相拍得很好
藝術的結晶      神髓重現
好彩今次有訂, 但可惜未派到我.
呢隻係幾高水既~~~~~~~~~~~
Hottoys 功力又再一次提升 !!! , 好在不是小弟杯茶{:1_197:}
回復 15# ariesthen

長期屈曲爆硬!要耐不耐轉pose。。。
Cooooooooooooool!! {:1_227:}
頭像被屏蔽
見倒包膠手臂已有摺痕.
正!! 我都係因為呢兩條强臂而訂
HT 依隻 Thor 被讚到飛天,炒家們又可以大賺一筆;回想剛刊登收訂時,好多人都唔成屋都係 Thor,唉 都係炒家作怪