Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] phicen鋼骨body接black widow頭雕再加hot stuff 2.0 body再換kumik body

回復 15# 薜安 所以影D相,然後張個2.0body放埋床下底:42:
咁又未至於咁差既……
至少唔洗好像P廠果款……
個手腕永遠要搵野包住
點睇都唔自然啦……
比朕再選 好奇心下都會選HS既……
色方面HT搞到隻BW咁暗色做乜鬼
鬼婆明明係白人……
隻6吋仲離普  直情係黑妹泥既
怕且現在玩囡囡公仔都要有
基本上色及化妝技術了……{:1_203:}
回復 13# 7星俠

唔該師兄,係長左啲,但都唔錯!希望遲啲平少少再入
回復 11# 7星俠

唔該師兄!出去睇吓有冇先。
7星俠 發表於 4-6-2014 10:18 PM

我想問嗰對手鐲既物體係邊度搵返黎?

[b 20# deviljamie
深水埗 汝州街串珠仔店,有間用糖果桶排放 10元.有D要自己後期用銼開大D.
遲D補相.
如果配ada Wong,配小麥色岩吾岩?
定配HS好D
7星俠 發表於 4-6-2014 10:18 PM

C_HING, 我怕黑衫好快色移
如果配ada Wong,配小麥色岩吾岩?
定配HS好D
doggedyin 發表於 6-6-2014 09:07 PM

sorry 我冇ada wong ,phicen隻小麥色較深 hot sutff2.0 B較淺.
我估2隻都有色差. 如果要買body 首選新phicen body. HS個隻活動能力麻麻只係有可動手指.
C_HING, 我怕黑衫好快色移
炒飯俠 發表於 6-6-2014 09:33 PM

其實好簡單,通常D深色衫買番來是用水浸加小小簡液洗下就知有冇脫色.
有脫色就用水加D監浸幾個鐘後洗下就會好好多.最重要係著完衫影完相就快D除,
吾好著成日.
deviljamie
深水埗 汝州街串珠仔店,有間用糖果桶排放 10元.有D要自己後期用銼開大D.
遲D補相.
7星俠 發表於 6-6-2014 08:20 PM

原來手鐲係咁……多謝七星大俠……
其實好簡單,通常D深色衫買番來是用水浸加小小簡液洗下就知有冇脫色.
有脫色就用水加D監浸幾個鐘後洗下就 ...
7星俠 發表於 6-6-2014 11:16 PM

謝指教
{:1_203:}
我想問問Ching black widow 穿比堅尼 個個body 是 hot stuff 還是phicen
穿比堅尼是 hot stuff 2.0 B款
俾樓主毒,早兩日都入咗隻Phicen。確係好!關節好扭!
有個問題請教:請問腳眼個關節係咪只可向上下扭動而吾可以向左右扭?應該吾係ball joint呵?謝謝。