Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 兒童向的復仇者聯盟 Marvel hero mashers

在玩具店無意中看到這係列的玩具, 角色多, 做型不錯(本人比較喜歡卡通化), 就買了隻美國隊長玩,
需然公仔關節不算多, 但勝在夠實淨, 企得穩, 手臂有力唔會軟~~~於是心思思又買隻雷神Thor玩吓

之後又手多多買個壞人比佢地做吓對手,

但二對一又好似有欠公平, 比把架生佢防吓身

關節實淨唔會手軟腳軟不舉企唔穩失重心, 全金屬大刀一樣無問題,

復仇者聯盟裡又點可以無鋼鐵人呢?不過隻鋼鐵人跟太多無謂配件, 半透明發光身體, 唔買, 買左隻鋼鐵愛國者頂住先,
可能你會覺得, 玩鋼鐵人關節唔夠多爆唔到地唔過癮, 你可以放心, 免強爆到地的

復仇者聯盟小合照

再來一個蜘蛛俠

咁都有接地關節:D
擺pose無難度:D
楊玄感把刀??????????
回復 3# ultrahero360

中一半, 這把是地獄雷刀的前身九天雷刀,天神兵來的,威力要大得多
新wave未出前應該下隻會買埋隻Hulk, 鷹眼考慮中.....................