Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] GGGG粗玩, 手機影, 渣畫質

大三考試中途已經忍唔住開盒, 根本作死, 雖然過幾日還有三科:69:

話說呢隻GGGG真係問題多多, 合體基本上同LEGO一樣, 心口獅頭同毛扣得非常緊, 都係磨大少少接口,

背部大翼的小開叉要拆件, 連接位又係非常細, 超易爛, 如果唔係粗玩, 我諗會入天朝產品
試左幾次, 發覺 白>黃>透黃>金黃 可以做到啡金, 但影出黎D色好怪{:1_206:}

呢隻相算比較似樣 (點解S4影出黎咁差......係未我問題??)

雀仔頭竟然要手油, 喊出黎, 好彩肩部唔洗

呢兩隻地鼠都唔知上唔上色好...合體之後又唔顯眼

FINAL FUSION!!!

HELL AND HEAVEN

水口之類的一律不處理, 我諗住粗玩, 只係部分顯眼地方上色, 其他唔搞, 考完試又要實習, 得閒再搞
買咗未砌,睇完說明書有D失望,比之前2隻拆件更多,好碎濕濕:die:
作死:x

心口獅頭同毛扣得非常緊? mine 4G don't have this problem.

背部大翼的開叉要拆件, 連接位又非常細, 超易爛.  i agree.

啡金? tamiya has metallic brown color:36:

FINAL FUSION!!!{:1_221:}
回復 1# fire526438

不錯的製作分享,合體和單獨圖片都很豐富,特別是「FINAL FUSION」,正{:1_221:}
謝謝大大的作品分享
回復 2# simpsons

D件多到好離譜...不過合體過程幾好玩:35:
希望勇者凱撒好少少
回復  simpsons

D件多到好離譜...不過合體過程幾好玩
希望勇者凱撒好少少
fire526438 發表於 2-6-2014 08:31 PM

勇者凱撒變才上簡單好多:76:
GGGG 一定要十卜下~:71: