Toysdaily 玩具日報

[其他] next rider 假面騎士DRIVE [3月 Drive電影版「幪面超人3號」出現!!!]

yugi 發表於 9-9-2015 02:31 PM
000的編號不是一早被formula打爆左的嗎

大大,你所指000是否指保安廳部長? 如是,佢係001,係(好似)34集 被Tridoron形態打敗了
roystoy 發表於 11-9-2015 12:08 AM
大大,你所指000是否指保安廳部長? 如是,佢係001,係(好似)34集 被Tridoron形態打敗了

000當然係指chase啦, formula出場果集打chase 000個no好似已爆左
yugi 發表於 11-9-2015 09:12 AM
000當然係指chase啦, formula出場果集打chase 000個no好似已爆左

哦,22集,chase同formula開炮硬拼,chase比formula打左上半空爆炸,跟住 泊 自問: 核心被破壞了嗎?

咁,當然 核心有冇爆到?小弟 當然 晤能100%肯定嗱

完了.....合体劇場版可能CHASER真身變RIDER{:1_222:}
00_GUNDAM 發表於 22-9-2015 02:30 PM
完了.....合体劇場版可能CHASER真身變RIDER

但變到RIDER 都變唔到原本魔進個樣呢.....我諗一係又玩時空轉移, 一係玩什麼有backup 再做過出黎....
rayng0812 發表於 22-9-2015 03:42 PM
但變到RIDER 都變唔到原本魔進個樣呢.....我諗一係又玩時空轉移, 一係玩什麼有backup 再做過出黎....

只變CHASER應該得吧, 唔一定要變魔進~
00_GUNDAM 發表於 22-9-2015 04:43 PM
只變CHASER應該得吧, 唔一定要變魔進~

咁都係, 只係個人偏好魔進, DRIVE 第一個接受到既設計先係魔進, 當時仲諗點解唔由佢做RIDER 好過....
rayng0812 發表於 23-9-2015 09:51 AM
咁都係, 只係個人偏好魔進, DRIVE 第一個接受到既設計先係魔進, 當時仲諗點解唔由佢做RIDER 好過....

我都LIKE魔進既, 等緊佢SHF武器SET, 之後CHASER個設定又形, 設計師好偏心....
3號個設定算唔錯架啦~
重大發表!V CINEMA『Drive Saga Kamen Rider Chaser』製作決定!
Drive的新傳説誕生!主角是Chase! 迫近他的根源及意外的一面!
2016年4月20日 DVD&Blu-ray發售!
http://drive-saga.com/

stonekeung01 發表於 27-9-2015 12:26 PM
重大發表!V CINEMA『Drive Saga Kamen Rider Chaser』製作決定!
Drive的新傳説誕生!主角是Chase ...

真rider 終於有主演機會:$

不過,SHF Kamen Rider Chaser 最好改通販呀,唔該:)
想問 Blu-ray  ,  01:13:xx

有個橙色圈圈的絕招,  誰出?
(轉載)
V CINEMA『Drive Saga Kamen Rider Chaser』W的假面騎士Accel・照井龍(演:木ノ本嶺浩)登場!!!與Drive的警察共演實現!以及冒險者中飾演風之靜香的山崎真実也出演!
舞台是8月的劇場版Surprise Future的緊後。TV本編的開始時魔進Chaser打倒的Roidmude 051再次出現,今次作為騎士與051交手的Chase,為守護戰鬥中受傷的少女・日奈子和其弟弟・洋而奮闘的故事。
而Accel因追查051造成的事件在Drive�泊進之介面前,以風都署超常犯罪搜査課的刑警登場!Drive&Accel同樣是刑警及紅色造型的二大騎士共同戰鬥相當期待!
⋯⋯ Accel�木之本「相隔5年再作為假面騎士Accel回來了。照井龍直到現在還是穿著紅色皮褸守護著風都。與Drive的警察騎士共演,要甩掉一切了(振り切ってます)!『Drive Saga Kamen Rider Chaser』敬請期待!」狀態十足的樣子。
另一邊,山崎飾演是通過給予Roidmude感情,目標與人類共存的超進化體Roidmude·Angel。是讓尋求人類感情的Chase困惑的重要角色。
「從冒險者經過10年,能再次參與這樣的作品感到光榮。如果能對假面騎士Drive這新的世界作出貢獻就好了。當中Angel能得到大家愛戴也會很高興。請多多關照~」