Toysdaily 玩具日報

[其他] next rider 假面騎士DRIVE [3月 Drive電影版「幪面超人3號」出現!!!]

《劇場版 幪面超人Drive SUPRISE FUTURE》海報!

超(Super)Dead Heat Drive披露!

stonekeung01 發表於 10-6-2015 05:27 PM
《劇場版 幪面超人Drive SUPRISE FUTURE》海報!

無左條軑,樣又醒左,人又型左,最得哩個!
一開始咁樣咪幾好
但無得換軚等於無得轉form 喎 (^_^;)
同埋呢個drive 會用馬赫個變身器嘅 (^_^)?
今年拉打post好沈,推推佢先 ……

其實 Drive,我覺得幾好睇 (好過 科姐 同 魔法師),不過造型 就配角好過主角 ……

Gold Drive、量產型Mach

差不多要完都有新設定出來?! 利害{:1_220:}

你成功令我嘴角失守了 (^_^)
riderdeno 發表於 28-7-2015 03:44 PM
Gold Drive、量產型Mach

今集 Gold Drive 出現,劇情又再緊湊起來 ……;其實30集度開始(000 保安廳長出現),小弟覺得劇情推進好快 兼 緊湊,解爸爸死去之謎,超進化過程,蠻野之計劃,真真真係 晤計造型,劇情 我覺得幾好睇,引到我追 ……;

所以,我覺得應該 要推推佢 Drive

睇完。 其實有啲地方晤明,詢問 怕劇透 …… 所以 怕劇透的,請勿再看~~

剛,死是為了 鋪排下集4號? 但剛  的死會否與TV版 駁不上 …?

4號晤係自己有短劇嘛? 預告的下集是 接上短劇 (好似記得得幾集),還是短劇 接上劇場版?

究竟大首領 點解晤晨早 吸左3號?(究竟係我睇漏原因,還是一貫隨佢噏?)

劍 佢地4個 出場時,係覺醒 定 被控制架?
最後幾集,真的劇情緊湊,集集有角色 領便當 ……;值得追看

roystoy 發表於 6-9-2015 11:44 PM
最後幾集,真的劇情緊湊,集集有角色 領便當 ……;值得追看

大部分食便當的都係原本的敵人,都係鎧武厲害D,女主角領完,以為男主角變怪人就算,點知劇場版一出就領便當
000的編號不是一早被formula打爆左的嗎