Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年9月 SHF 幪面超人 鎧武 勝鬨 Arms(官圖P4)

雖然極Arms感覺比他高貴,但我還是比較喜歡勝鬨的設計呢…
HK已派(PIC FROM社團FACEBOOK)
anyone see this in MK?
呢隻好彩訂左:)我行哂成個188都冇……跟住去孤問佢番左未,佢先係後面攞左隻出黎,我估應該唔訂冇現貨賣!
我就慘喇,cut 單訂唔到,而家要食貴貨。
而家出面現貨咩價到?
JUNOWONG28 發表於 18-9-2014 07:06 PM
而家出面現貨咩價到?

no stock, that means no price!
fl唔報價仲鬧翻人要時間覆先得, 咁佢rx又可以出post時報埋呢隻又唔報擺明想玩野先:x
yugi 發表於 19-9-2014 09:31 AM
fl唔報價仲鬧翻人要時間覆先得, 咁佢rx又可以出post時報埋呢隻又唔報擺明想玩野先

佢一向都係貴嘢有得炒的貨都唔報價,死貨冇得炒就報
但總會有一班聖鬥士狗衝……
yugi 發表於 19-9-2014 09:31 AM
fl唔報價仲鬧翻人要時間覆先得, 咁佢rx又可以出post時報埋呢隻又唔報擺明想玩野先

I tried to call them last nite but no one pick up. Seem they want to hold this item.
玩具人生 發表於 19-9-2014 09:50 AM
佢一向都係貴嘢有得炒的貨都唔報價,死貨冇得炒就報

100% 認同師兄 -> fl 一向都係貴嘢有得炒的貨都唔報價,死貨冇得炒就報

死啦! 我實比聖鬥士圍插!:no:
頑x差不多要成5魚,:Q

無責任分析, 當初呢隻的ac系列一開波又係咁炒, 結果依家插到咩咁, 會否歷史重現你地自己諗了
日網HOBBY仔仲有貨 , 連同IM 42同愛國者都仲有,

無訂既CHING可考慮下
企硬,唔到300樓下唔接!!
通販野囂咩張!!{:1_213:}
炒到貴過限定,炒家死全家啦{:1_226:}
carton1216 發表於 23-9-2014 12:00 PM
企硬,唔到300樓下唔接!!
通販野囂咩張!!
炒到貴過限定,炒家死全家啦

禍不及妻兒 , 人地賺多你一百幾十, 洗唔洗要死全家 !