Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年9月 SHF 幪面超人 鎧武 勝鬨 Arms(官圖P4)

隻雜果真係.......絕對再次挑戰大家的底線! 沒有最醜,只有更醜!
原本極為期待....結果係最醜樣果隻
十分之失望:die:
同bio 一齊訂,雙响炮 :52:
回復 27# yugi

我現在只買普通形態和最強形態,屋企地方有限!這個銀色間條就是最強形態,對嗎?謝謝
如果係最強形既話,甘呢隻真係吾係甘掂!
生果都唔係最衰..... 最衰就係又一埋野係心口...... 點解要將DECADE神主牌變成慣例{:1_222:}
回復 27# yugi

救命,本身我都用左幾集時間先睇順眼左E個勝鬨arms
而家出左個造型同配色完全核突既form出黎...想點先:72:
鎧武中唯一一隻有興趣
生果都唔係最衰..... 最衰就係又一埋野係心口...... 點解要將DECADE神主牌變成慣例
宇宙來了 發表於 27-5-2014 01:43 PM

嚴格上係電王高潮form做壞個開頭先
回復 38# yugi

啱,但係電王climax form個樣都冇咁趕客,DECADE神主牌係悪夢GE開始
會唔會又整件紅色出黎做限定:^
回復  yugi

啱,但係電王climax form個樣都冇咁趕客,DECADE神主牌係悪夢GE開始
宇宙來了 發表於 28-5-2014 11:39 AM

咁都叫無咁趕客{:1_222:}

其實呢張圖應該講左邊個先係final form?
其實呢張圖應該講左邊個先係final form?
humanspider 發表於 28-5-2014 12:03 PM

隻game出果陣套劇做到咩位先:38:
回復 41# yugi

我覺得電王climax form個頭起碼正正常常先,DECADE神主牌個頭就真係無人能及:70:
回復 42# humanspider

WIZARD 個金色形態係咪GAME原創? 叫乜FORM?{:1_215:}