Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lfli

宜家D 合金版精緻度差左

首先HT合金Figure又唔係標榜全金屬, 精細部件可以用番膠料造, 相信玩家會開心d, 不竟合金對ht嚟講係新野, 就以wm 2.0 同 ip 比較, 本以為只係配色不同咁大把, 但ip係鼓關節加多左機關又令可玩度增加不少, 咁我會比時間ht, 等佢有多d合金成品出現先比較....
頭像被屏蔽

回復 14# edmund

mark 42 唔計個支爛飛彈, 應該有好多機關冀, 人地play imaginative MARK 42 唔足都有多幾隻玩

actionfigurepics.com/2013/11/play-imaginative-super-alloy-14-scale-iron-man-mark-xlii-press-pics/play-imaginative-super-alloy-quarter-scale-iron-man-mark-42-10
等緊robocop………
完全認同4樓的說法,開頭個個都話要合金,而家知死哩!
根本合金是好難做到精細野!又要顧及出模角度, ...
cc9394 發表於 22-5-2014 10:15 AM

robocop應該都唔複雜得過愛國者, 愛國者都出得唔差,  有咁既質素都已經ok.