Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 一句講晒,MP-12 MP-14, MP-11 MP-10 日本TOMY 全部再版下年第一季發售!!

總知下次唔幫佢訂
K_K 發表於 8-6-2015 10:58 AM
我都係! 上次訂隻LEGO BACK TO THE FUTURE 已經一句無貨就只係退訂, 今次又係HOLD人成年訂, 無貨又只係俾 ...

我都係受害者,MP12 訂左一年先話無,永久blacklist 精粉
MP 12 出面有得訂,唔知點解佢唔接

頭像被屏蔽
應該係代理唔比貨佢,佢要賠50元訂

請問有退訂mp12,14既ching 用左張現金券未?每隻退50定係100蚊券一張?每次可以用幾多張?因為剛收到sms提示6月尾到期,但我仲未去退訂!
如果CHING有訂MP10, 去退訂時佢會問你不如取MP10時先直接扣數,再扣埋COUPON 你可等下先

因為現在話MP10 6月尾先有貨, 都預佢七月先派, 取左張6月尾到期的Coupon都唔知可唔可以用返
payton20 發表於 16-6-2015 04:35 PM
如果CHING有訂MP10, 去退訂時佢會問你不如取MP10時先直接扣數,再扣埋COUPON 你可等下先

因為現在話MP10 ...

我想咁,mp10佢未必六月尾返到
MP10 日本好似6月25有貨派, 唔知香港點情況??
香港 mp 10 今日派貨。
今日派貨?精粉未通知wor,我想用埋他張50蚊優惠券,唔會咁衰仔拖到7月先call我拿貨呀?
kinwai 發表於 23-6-2015 02:13 PM
今日派貨?精粉未通知wor,我想用埋他張50蚊優惠券,唔會咁衰仔拖到7月先call我拿貨呀?

孤注返左, 精品唔知。
hk小文 發表於 23-6-2015 02:17 PM
孤注返左, 精品唔知。

孤注now rare to call clients:blame:
Thz 師兄! 咁會唔會call去精粉問下穩陣?
幫人訂一隻自己一隻, 一樓之後訂,啱啱通知咗,反而精分上年訂,前日問都仲話唔知