Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 一句講晒,MP-12 MP-14, MP-11 MP-10 日本TOMY 全部再版下年第一季發售!!

him927 發表於 30-4-2015 10:35 PM
MP-12 MASTERPIECE SIDESWIPE
ASIA REISSUE AVAILABLE IN SEPTEMBER 2015 (EXCLUDED JAPAN)
EXCLUSIVE BO ...

又出亞洲限定版 :what:
上次MP 8已經中過一次伏
如果貴過五魚可以PASS
我唔信日版唔會再版
終於等到喇:43::43::43:
him927 發表於 30-4-2015 10:35 PM
MP-12 MASTERPIECE SIDESWIPE
ASIA REISSUE AVAILABLE IN SEPTEMBER 2015 (EXCLUDED JAPAN)
EXCLUSIVE BO ...

我都係咁話,宜家啲亞洲限定 = 獨家俾HB
之前有传6/7会出MP11S ta r c re a m 睇黎d料应该系坚。
I miss skywarp hope in the future re-issue again
昨晚灣孤見到有得訂#$*
旺角孤仔唔見有開
頭像被屏蔽
him927 發表於 3-5-2015 07:40 PM
冇寫出嚟, 但係問佢有得落訂!

WTF!!! 之前又收收埋埋唔貼出黎
前兩日係灣仔見到有
但諗住落返旺角訂就腳D
點知佢貼左紙出黎就加左三草:angry:
等HB下星期開訂就算貴D都唔幫襯孤仔
巳有一隻,係精品訂左隻,想搵HOBBY訂多隻
MP-12贈品是new design coin.

根據資料, HK批貨是7月派, 普通貨, 即是太源街D鋪都可以返, 鬥起價來可以插破3魚, 訂唔訂真的自己諗了.
mp 12 破三魚再入多隻
Mp12 會破3 魚,真的不敢想像喎,我唸唔會掛
redfish 發表於 6-5-2015 05:30 PM

根據資料, HK批貨是7月派, 普通貨, 即是太源街D鋪都可以返, 鬥起價來可以 ...

如果係咁,可能 MP-14 都有機會再販普通貨,咁就正。多謝資訊
redfish 發表於 6-5-2015 05:30 PM

根據資料, HK批貨是7月派, 普通貨, 即是太源街D鋪都可以返, 鬥起價來可以 ...

依隻真係唔值咁貴
仲要已經出左兩次
係INS訂左三魚二算係合理價