Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 驚喜一入! FUNKO Game of Thrones Legacy Collection White Walker!

本來訂貨o既時候見到D PS 得好勁o既官圖都唔係好大其望,點知今日收到貨o既時候真係好大驚喜!!! 無論上色、關節同雕工都好用心!

攪到我好有衝動拎返晒d 魔戒figure出黎玩。

今日開住隻White Walker 先~

玩得美玩,一定要有呢隻馬旁下身

褲仔係軟膠,超高可動,冰矛頭其實係透明件,不過影得衰睇唔真

其實呢隻戒靈都係極品,佢對腳係用軟膠包膠的,非常有誠意~
想問ching呢個系列係邊到買??
之前見有人分享過jon snow....好有興趣...但唔知邊到有得買.."
preorder @ Big Bad Toy Store...香港太冷門, 應該唔會有~
想問ching呢個系列係邊到買??
之前見有人分享過jon snow....好有興趣...但唔知邊到有得買.."
mz024024 發表於 21-5-2014 08:43 PM

其實除左Ned Stark 比較一般之外,其他隻隻都好DETAIL...HOUND 算係成SET 最靚果隻

見外國網友夾埋DARK HORSE 出果張IRON THRONE 一齊玩....心大心細中:67:
唔識,有youtube?
咁要推介一下,呢套係一套小說改編O既電視劇,無論文戲同打戲都係超級好睇的,依家播到SEASON 4,有興趣可以去IMDB CHECK 下,誠意推介~
好捨得呀師兄:handshake: