Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jeffloh

[玩具攝影] DCC Designer Series, Greg Capullo action figure wave 1(#26新增nightwing)

回復  jeffloh

遲D出果款瘦D, 偏向較teens 感覺; 不過有Arkham果款其實今次designer都可以pass! ...
ChrisLamXYZ 發表於 16-5-2014 04:30 PM

咁講真nightwing又只係得2枝棍, 所以佢又無錯.

少少劇透: 以後唔會再有nightwing嫁啦, 要買就早d訂~ XD
隻batman中左sad貨
隻右手係左手手臂配右拳頭
滲緊線先發現左手線條有問題
請問ching香港買幾錢?
打算遲 ...
getter1234 發表於 16-5-2014 11:02 AM

香港D舖少keep貨,因為經營成本問題;越來越少貨走ge 時候,會開始係Yahoo見到D dealers 出動,呢批睇黎好賣,打後唔會平.
咁講真nightwing又只係得2枝棍, 所以佢又無錯.

少少劇透: 以後唔會再有nightwing嫁啦, 要買就早d訂~  ...
jeffloh 發表於 16-5-2014 04:53 PM

你講到comic book 都冇埋呢個角色咁...........
你講到comic book 都冇埋呢個角色咁...........
batman 發表於 16-5-2014 05:03 PM

[細細聲]因為nightwing(反白) "死"o左, 以後見唔到佢啦....
香港D舖少keep貨,因為經營成本問題;越來越少貨走ge 時候,會開始係Yahoo見到D dealers 出動,呢批睇黎 ...
batman 發表於 16-5-2014 05:02 PM

我見依家好多時都會返貨呀, 舖頭第一水可能返唔夠貨(只預已訂的人加少量現貨), 但等多一星期都會有第2水. ARROW 2pack我見又有再返呀~ 我覺得如果唔係心急要馬上有得玩, 可以等下都得~ (我自己就一係已經訂o左, 一係唔喜歡的, 有貨都唔會買~) 除非是N年前出的否則都好大機會買到
我見依家好多時都會返貨呀, 舖頭第一水可能返唔夠貨(只預已訂的人加少量現貨), 但等多一星期都會有第2水 ...
jeffloh 發表於 16-5-2014 05:34 PM

小弟響外國買要@%) 港幣左右:die:
香港應該兩魚就有?
小弟響外國買要@%) 港幣左右
香港應該兩魚就有?
getter1234 發表於 16-5-2014 08:38 PM

US$25大約是HK$200, 所以平過呢個價都叫OK, 市面售價係打個8折啦~
回復 16# jeffloh

但arkham印象中雙棍細緻過designer哩款,又可以掛後面(諗番kick ass其實係咪參考佢?)不過果陣定價其實貴過而家:p少少少啦!所以果陣只入咗可動改良版batman:D都等到有散先入!
[細細聲]因為nightwing(反白)  
jeffloh 發表於 16-5-2014 05:29 PM

吓!Joker果本?
吓!Joker果本?
nesidoh 發表於 17-5-2014 10:00 PM

Forever Evil.

also:
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=52155
最後都係買o左nightwing~ XD

最後都係買o左nightwing~ XD
jeffloh 發表於 5-6-2014 02:22 PM

無位放棍, 唔開心喎!
無位放棍, 唔開心喎!
gl_edmond 發表於 5-6-2014 02:26 PM

OK啦, 就咁拎住佢都可以~ 而且nightwing 佢o既"身份"之後有變, 所以都照買當做個紀念~ XD