Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Called_Wind

[報告] 深夜快影~ NECA 7"- 8" 電影版哥斯拉 GODZILLA VS..........

哥斯拉唔怕核武, 但GD用核能推動........ 暗示斯拉會越戰越勇?.......:*
回復 15# 歐叉猛

唔好俾咁多劇透住.....小弟未睇:35:
回復  Firewalker27

我都睇咗, 好睇。 鬼佬吸取教訓, 拍番套冇大美國主意, 又有日本風格的God ...
歐叉猛 發表於 15-5-2014 03:25 PM

始終今次日本東竇有同美國人開條件,所以先至好睇左
本來乘住電影個勢加上百零蚊貨仔好有購買衝動...

但當比較一下遲D出的 S.H.MonsterArts 版都係考慮下先...

本來乘住電影個勢加上百零蚊貨仔好有購買衝動...

但當比較一下遲D出的 S.H.MonsterArts 版都係考慮下先. ...
人仔貓 發表於 23-5-2014 11:20 AM

同SHF俾, NECA呢隻當然被比下去, 不過小弟志在俾佢同吉卜賽危機玩, 所以覺得NECA美玩會襯啲, 而且小弟唔算係哥師奶FANS, 粗粗地既NECA夠玩了~~~~
哥師奶竟然帶俾小弟另一個精華!!:handshake: 多謝版主大人~~~:64: