Toysdaily 玩具日報

查看: 19167|回復: 20

[報告] 深夜快影~ NECA 7"- 8" 電影版哥斯拉 GODZILLA VS..........

今日見到有師兄上嚟報料, 話NECA 隻7"- 8" 電影版哥斯拉出咗, 本來小弟唔係哥斯拉FANS, 但為咗某一個好特別既理由, 急急咁去買咗佢........

呢隻哥斯拉俾我想像中多關節, 以佢咁肥大既身型, 差唔多由口到腳板, 同埋條尾都全可動, 我覺係算交足功課, 但我唔係咁鍾意佢對大象腳, 好怪.......:x唔講咁多, 去相吧!!

外型算唔錯, 但對象腳真係..........:ice: 成隻嘢好似黑蚊蚊咁, 但望真啲又唔係全原膠色, 有上色架喎.......

個咀仔可以開合, 對小手雖然無雙重關節, 但以哥斯拉嚟講, 夠用架啦...........

終於嚟到戲肉, 我買佢返嚟, 無非都係為咗呢一幕.......GODZILLA VS GYPSY DANGER:34: 可惜哥斯拉太矮了.......:unhappy:

我揼!!!!:*

真係高低立見......... 手機相, 傷眼唔好意思, 多謝收睇:77:

追加EFFECT相一張

P.S. 希望電影不太差~~~
對腳怪怪的.....
睇黎要補色,如果唔係真係全黑
個時買Jeager都有咁既念頭,攞左隻SHM哥斯拉同GD對打,但又係唔夠高XD
回復 4# 天涯孤客

原來有同道中人~~~~ {:1_197:}

不過GD既關節, 同哥斯拉相比, 真係仲要差........期待VERSION 2 中:36:
識得玩哥斯拉,一定好似Called_Wind兄咁玩{:1_220:}
期待GYPSY DANGER們群毆哥斯拉的一幕:p
回復 6# 大ken

哥斯拉會死得好慘...............
師兄,請問係邊度入手?
回復 8# nose
請看短訊~~~
回復 9# Called_Wind

Thank you 師兄,今晚去!
回復 7# Called_Wind
哥斯拉係不死架wow {:1_220:}
剛剛睇完, 非常好睇. (無彩蛋)
回復 11# Firewalker27

聽到你咁講我就放心去睇 {:1_208:}
C9都要買隻黎供奉:DD
相信哥師奶用高熱火焰圍打都未必輸既
回復 11# Firewalker27

我都睇咗, 好睇。 鬼佬吸取教訓, 拍番套冇大美國主意, 又有日本風格的Godzilla片。 男主角班team 跳傘穿越雲層後見到城市因兩隻巨獸打鬥至滿目瘡痍景象好正。