Toysdaily 玩具日報

[詢問] Enterbay 換件

請問各位師兄,一般在Enterbay更換、維修配件需時多久?因小弟隻1/4 HD小龍,成隻body關節都鬆,甚至一邊手有不舉情況,在門市求其攞2隻體我揀,但都有同樣情況,於是話攞上廠維修,大約1個月左右,張單就寫1個至個半月,而家都成2個月都未有!有無師兄試過最長要等幾耐呢?
慣了,請耐心地等吧,到時你便知EB點解會咁出名。:oh:
我早兩日鐵甲威龍換件,即時換比我,唔使返廠。。jordan換件就等左兩個禮拜
回復 3# Kimi_Leung

師兄請問鐵甲威龍換咩件!今日我去EB換左手手掌.
同時問問買何永森時睇第一隻一般,睇第二隻ok點知再check面罩爛,再睇多隻此終唔究第二隻ok我就問可唔可以將第三隻面罩換去第二隻度,佢話唔得要一隻跟一隻:38:
回復 2# 黃金獅子座

師兄,最大問題係無了期,唔知仲要等到幾時,又驚等到時,個素體依然有問題,又再等⋯⋯
我之前買last shot換件,有件即日可換,有件要等,等左一個月,都係唔得,現在又等過!
今日去門市問跟進成點,個職員問我攞張單睇,之後入倉揾咗十幾分鐘,出來攞隻素體我check,一望,隻手臂一條好深嘅花痕,膊頭冇咗忽,跟著問點解會咁,兇完一輪,佢話我果隻其實未返,攞個版俾我頂住先。聽完即刻火都來,鬧爆佢係咪坤啲客:53:?佢話上面未有回覆,佢都冇辦法,我跟著醒佢,咁你同我講,我會有辦法咩?最後應承下星期覆我。對EB真係死曬心:ice:
....... 佢唔會打俾客通知有新parts 到架, 我隻Jordan body 1星期就有, 但係係我自己衝去