Toysdaily 玩具日報

查看: 8702|回復: 10

[分享討論] 大陸公安

相信香港冇乜玩家會買大陸解放軍或公安,相反我對公安較有興趣,因為我想俾我隻疑似胡軍嘅FIGURE著,加上我又想要隻狗!既然我買唔到威龍忠仔,我只有買呢隻大陸公安,貪佢有隻狗同平!$350,件公安制服物料就麻麻啦,不過配件裝備都OK,原有的頭雕有D似李燦琛,不過我都係俾疑似胡軍穿公安制服!
但我唔明大陸公安粉藍衫同灰衫職位綱位上有咩分別?

唔錯喎, 邊度有得買 ? 有無武警 ?
唔錯喎, 邊度有得買 ? 有無武警 ?
figure128 發表於 11-5-2014 01:10 PM

我係TOY ZONE買,而家冇貨,武警就冇,但有一隻帶白色頭盔穿橙衫,我唔記得係飛行人員定交通督導員!
武警皆旺一樓有!
想問聲有無一套有齊3軍儀仗隊 ?
:he:中國人民警察  笑左
正wo  有無城管 加埋可以好多野玩:he:
想問聲有無一套有齊3軍儀仗隊 ?
figure128 發表於 11-5-2014 02:54 PM

應該冇一套有齊3軍儀仗隊啦
中國人民警察  笑左
正wo  有無城管 加埋可以好多野玩
lili 發表於 11-5-2014 04:40 PM

嘩,而家共產黨好惡我都唔敢笑呀,玩下d大陸公務員都唔錯嘅,不過冇出城管,反而出好多解放軍!
出城管既話,入幾隻+素組隻小販黎砌個場景應該唔錯{:1_203:}
出城管既話,入幾隻+素組隻小販黎砌個場景應該唔錯
加藤雀 發表於 11-5-2014 07:09 PM

最好有埋d人民幣,iphone4及奶粉呢d配件仲唔錯!
師兄  請問你個疑似胡軍頭雕係邊到可以買?thx
師兄  請問你個疑似胡軍頭雕係邊到可以買?thx
maxcheng 發表於 12-5-2014 09:58 PM

我係皆旺地下買,不過最後一隻俾我買咗!