Toysdaily 玩具日報

[分享討論] (更新多張女警裙版本)香港女警新紮師妹方麗娟(楊千嬅),歡迎插佢!

頭像被屏蔽
似唔似是其次, 始終是多年前出品, 當時威龍出了很多軍事及香港警察, 我也入了不少, 我個人就很欣賞香港警察系列, 至少至無什麼公司出
大家不要用現今的出品跟此舊品相比,但威龍出的部份衣服及槍類至今也不差的...
你要明白楊千嬅真係一個阿婆
炒飯俠 發表於 10-5-2014 09:32 PM

好心唔好咁衰啦,雖然佢而家呢個年紀真係阿婆XD
回復  木村拓哉

你用啲力就可以"蚊"威龍個頭出黎,油麻地現時點1樓有間專門賣威龍頭/Body嘅 ...
積克船長 發表於 11-5-2014 01:13 AM

佢個腰帶個扣頂住D裝備,D裝備個口窄,真係唔知點裝?有冇咩好方法?
似唔似是其次, 始終是多年前出品, 當時威龍出了很多軍事及香港警察, 我也入了不少, 我個人就很欣賞香港警察 ...
影武者 發表於 11-5-2014 06:47 AM

完全同意,
我好想威龍出番D香港女警舊制服,唔理佢頭雕靚唔靚佢肯出必買,用胡慧中、楊紫瓊、李賽鳳、惠英紅及楊麗菁是但一個做頭雕仲好!
PS:最衰我唔識車套衫同埋整頭雕!

頭像被屏蔽

2魚多一隻FIGURE價錢大眾化又有香港特色....當年真係好受歡迎........其中飛虎系列更加被炒起.....

論樣貌外觀質素而家睇梗係差九皮啦.....但當年出FIGURE嘅公司又無邊間做得好過威龍.....以玩具來講已經交足貨啦....  ....當年HOTTOYS正掘起....出盡九牛二虎之力至可硬撼一下威龍....HOTTOYS隻Air Crew F-14 Tomcat Aviator - The Sky Fighter 02我都有買..個頭雕有D似Tom Cruise...服飾細緻度明顯比威龍好....但就收我7魚多.....差唔多可以買到3隻飛虎系列....價錢真係金金金.....

論當年在款式....本土特色及質素與售價比例來講威龍仲係一哥地位.....當然威龍亦成為HOTTOYS日後競爭的助燃劑.......火勢一發不可收拾.....燒到威龍變威蟲.....

講番呢件香港女警新紮師妹方麗娟.....由當年至今我都無性趣插佢......何況帶佢番屋企.... ....有錢都留番賣杰佬信哥啦....
市面香港女警衫都好似無嘜地方有,呢件都算幾罕吓!
不如樓主試吓改用其他靚女頭及豐滿D嘅波地,再改用窄身短裙、黑絲襪和高跟鞋,可能會帶來耳目一新嘅香港女警,又或者係角色扮演!:p
回復  木村拓哉

你係指銀銀哋地果個皮帶扣?,咁你可以試吓係另一邊穿啲裝備入去睇&#2 ...
積克船長 發表於 11-5-2014 02:27 PM

我就係指個銀扣,我怕大力穿就穿到爛!
2魚多一隻FIGURE價錢大眾化又有香港特色....當年真係好受歡迎........其中飛虎系列更加被炒起.....

論樣 ...
cartoon 發表於 11-5-2014 05:27 PM

信哥我買咗,係好正,頭雕又做得似,而家威龍我最想買到係忠仔!就算有頭雕俾我都要!
市面香港女警衫都好似無嘜地方有,呢件都算幾罕吓!
不如樓主試吓改用其他靚女頭及豐滿DÜ ...
三木白花子 發表於 11-5-2014 06:07 PM

有得諗,不過市面上d裙唔夠長,同埋80年代女警條tie好似同呢隻方麗娟唔同!
(絕不會整色情警花)
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  木村拓哉

係旺角皆旺商場1樓果間Station駅玻璃飾櫃So咗隻方麗娟"楊千嬅"女PC出黎,佢 ...
積克船長 發表於 11-5-2014 07:12 PM

我已經冇能力再搞,放棄了,有需要就拆咗個男pc條腰帶俾佢用算!