Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - Captain America: The Winter Soldier : The Falcon (coming soon)

唔洗藝術品,

有冇翼先??:74:
先前希慎展個post已有人現場問咗HT老細陳生,獵鷹一定有翼,只係展覧時造唔切,你哋不如擔心到時幾錢好過,我諗咁大對翼起碼都$1480!:60:
應該到時對翼可以收起,可以除,可以拆,仲有降落傘!
我真係問過呀候生獵鷹有冇翼!佢答係有!只係個相放唔到!:53:
回復 28# bbq1120

如果Marvel請得起韋史密夫,可能真係佢做都唔定:DD

展覽個Falcon唔知係咪受護目鏡的影響,第一眼已經覺得唔似同樣衰><
我真係問過呀候生獵鷹有冇翼!佢答係有!只係個相放唔到!
sunnyfatb 發表於 10-5-2014 04:56 PM

即係對翼好大同收唔到?
對眼鏡唔該唔好似Cat Women個副咁易爛。
對翼去左邊呀???????????
對翼去左邊呀???????????
即係對翼好大同收唔到?
BigOil 發表於 10-5-2014 06:23 PM

唔出奇 對翼可能唔似套戲可以接埋收落背包....要換件先得都唔奇
唔出奇 對翼可能唔似套戲可以接埋收落背包....要換件先得都唔奇
改咩名好? 發表於 11-5-2014 08:20 AM

換件都係辦法!張開咁大都唔知點display!
how much is it , now it already has 4 toys for ca 2 hope it is the last one of it
先前希慎展個post已有人現場問&#21655;HT老細陳生,獵鷹一定有翼,只係展&#35239;時造唔切,你&#21707;不如 ...
黃金獅子座 發表於 10-5-2014 03:17 PM

我都覺得係14xx左右!希望估中啦唔好太進取!
只係貴CA一舊? 咁友善價!? 我唔敢信啊 :(
FB有圖囉~

都幾似樣