Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - Captain America: The Winter Soldier : The Falcon (coming soon)

Winter Soldier出得咁差我都訂左,所以呢隻出成點,我應該都會訂,只希望有翼和頭雕似少少。不過HT做黑人頭 ...
fishnchips 發表於 9-5-2014 11:57 PM

話時話乜HT出黑人係一向偏差咩﹖我覺得以下幾隻黑人都出得似過隊長、
Tony Stark之類出過幾次都係爭緊啲嘅白人吖

回復 17# chshting

Nick Fury 同 Noland 都唔錯,但MJ都唔係每個version都似,War Machine除左IP version叫好少少,之前個D都唔得。同埋睇到Falcon呢張相露半張臉已經覺得唔多似.... 希望係我自己諗多左。
完全無興趣............................
快把以前發表過的出一出吧
只會發表新的,不然就是插隊.......
最緊要有翼!!!吾係就同GI Joe 一樣~~~
Pysis3j 發表於 9-5-2014 11:22 PM

睇落去同 Roadblock 配置真係超似,唯一可以令佢唔同o既真係要有佢應有o既o個對翼
乜都假,拎對翼黎見我:blame:
最難睇係手中間個波......其實反正只有90度,可唔可以唔整粒波響隻手度?
Thor都有包膠手啦, 呢隻都可以
yuenleung 發表於 9-5-2014 10:39 PM

可能知包膠仲會出問題,所以hold起唔出包膠
可能HT見D籃球員足球員無包膠手足都無比咩人吠, 便費事多事啦 :62:

:38:我覺得有機是無翼畀.
又無魂限呢回事, 所以好大機會PASS呢件.

坦白, 樓上3位黑面口, 我覺得都唔係好似. {:1_197:}
回復 16# fishnchips

Winter Soldier頭雕以至整體水準都比便服隊長都差幾皮,兩者一拍埋比較就好似小學生同大學生作品。
回復 17# chshting

個人覺得三位黑人都麻麻地似, 但市場上沒有更好的, 相反EB Jordan及Will Smith 的黑人膚色上油較自然
His elbow joint......:@
驚變咗 ---韋史密夫.....
azraelho2013 發表於 9-5-2014 10:36 PM

都係果D啦...{:1_203:}
falcon连包胶都冇,真喺一d特色都冇
Hot toys 真係要出藝術品系列先可以滿足某一眾人要求,
可能你地慣左用相同劇照去比較,唔係用玩具去比較,咁一定有差異 ~