Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [ORITOY] ACID RAIN WORLD - 變形裝甲車機械人 4EYES STRONGHOLD (P.3新增新兵相)

順眼黎講一定係 Marine 版本,
同之後出既 Speeder MKI & 車頭既色水統一 (如佢地唔出Sand Ver. 既話) ...
神打魔帝 發表於 19-5-2014 10:10 AM

damn i was planning to visit MK this evening... look at the fxxking sky now   :blame:
damn i was planning to visit MK this evening... look at the fxxking sky now
roundbun 發表於 20-5-2014 05:17 PM

本身我都諗住出...但臨放工望一望個天放棄左{:1_201:}
Really a good series, I have already bought the Bucks team!
超正但又超貴呀
經過玩具店望下當擁有
Good introduction for anyone who want to buy it !
我都入手咗一隻SNIPER. 覺得真係好正.
不過有小小不滿係, 人仔的HIP位做得好突兀, 正面直立POST會好怪.
另外, 有點可惜唔可以換手, 如果呢啲細節位可以改善就好了.
(不過我唔知係咪絕大部份3.75都係無得換手)
想問問隻SPEEDER MKII around幾錢?  邊度有得賣?     睇完E個post 我好似中左毒:time:
j-man 發表於 24-7-2015 02:52 PM
https://instagram.com/p/4uw7m_O9G5/?taken-by=acidrainworld

E部都係SPEEDER?  好正咁

SPEEDER MKII 價錢 9XX 尾
instagram條片係玩家用SPEEDER MKII 自改
andrewchan0079 發表於 24-7-2015 04:46 PM
SPEEDER MKII 價錢 9XX 尾
instagram條片係玩家用SPEEDER MKII 自改

原來係咁,  師兄知唔知支槍係邊度出架?  ORITOY ?
j-man 發表於 24-7-2015 05:01 PM
原來係咁,  師兄知唔知支槍係邊度出架?  ORITOY ?

記得係壽屋(Kotobukiya)出品武器包

噚日見到大家去動漫節咁開心, 忍唔住都去附近買返隻嚟玩.
呢隻人型裝甲真係唔錯, 造型好現實.
如果有小小批評, 係對腳細咗小小, 同埋唔係企得咁定.
另外, 個兵仔個頭盔可以做得軍事一啲, 呢個款太FURY ROAD.

bobafett17 發表於 25-7-2015 10:00 AM
噚日見到大家去動漫節咁開心, 忍唔住都去附近買返隻嚟玩.
呢隻人型裝甲真係唔錯, 造型好現實.
...

師兄 動漫節 有SPEEDER MKII 嗎?   知唔知做緊幾錢? thx :handshake:
我無去呀. 我在旺角買ONLY. 不過你可以去FB呢個GROUP, 入面好多ACID RAIN FANS
Acid Rain World - A.R.W.H.K (The story of our soldiers)
https://www.facebook.com/groups/313688015447212/?fref=ts
神打魔帝 發表於 13-5-2014 09:10 AM
續一解答

1. 「舊」人仔是有分獨立單仔及「連女神像座」雙人仔SET

Ching,想請問舊兵仔係咪即係Sol Commander?新兵仔即係Agurts Infantry?依家仲有冇呀?有又知唔知邊度有女神set賣呀?{:1_215:}