Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [ORITOY] ACID RAIN WORLD - 變形裝甲車機械人 4EYES STRONGHOLD (P.3新增新兵相)

回復 15# sumsum.com

咁我第一次打開駕駛倉又唔見你講既「幾張野」wo:@
只得一張痴好左響個倉蓋上面,今晚番去再睇睇先:time:
好正的分享. {:1_208:}

樓主,我剛剛已add 你哋玩具Facebook 群組,第你哋admin批準:65:
我自己玩具櫃亦有set一個小場景故事,Acid Rain army VS Aliens!! {:1_214:} 我係配搭山口式Alien及Bandai SHM系列Alien玩∼

回復  sumsum.com

咁我第一次打開駕駛倉又唔見你講既「幾張野」wo
只得一張痴好左響個倉蓋上面,今 ...
神打魔帝 發表於 9-5-2014 03:02 PM

你返去check下∼:65:

回復 18# sumsum.com

多謝支持呀 Sumsum ching,等睇你既精彩作品:D
眼見歐美/ 印尼既專頁已經做得有聲有色,
而屬於香港既FB 專頁只係起步皆段,所以都好靠各位Ching 既支持!
一齊急起直追!

另外,我剛剛問過官方一位朋友,原來件事係咁
Marine 版本: Poster 係貼在倉門
Sand 版本:有數張反戰傳單散於座位

真係師父明白了,睇黎真係要追番部 Sand 色先得!
回復  sumsum.com

多謝支持呀 Sumsum ching,等睇你既精彩作品
眼見歐美/ 印尼既專頁已經做得有聲有 ...
神打魔帝 發表於 9-5-2014 03:23 PM

原來如此!又知道一樣嘢∼
This one looks so cute :35:

I like it much more than Speeder !

Nice pics by the way...   your post should be "jing"
好正的分享.
taifat1975 發表於 9-5-2014 03:03 PM

taifat ching 有冇玩先{:1_208:}

This one looks so cute

I like it much more than Speeder !

Nice pics by the way...   your  ...
roundbun 發表於 9-5-2014 03:41 PM

多謝round ching 支持!感覺上 MKII 真係走輕裝路線,

而E隻 4EYE 除左走重火力路線仲可以走埋「萌系」路線XDD
笨重得黎帶點搞笑 {:1_197:}
taifat ching 有冇玩先
...
神打魔帝 發表於 9-5-2014 04:28 PM

先前在超人見過, 現在經你毒一下, 對架 speeder mkII 有興趣. :64:
先前在超人見過, 現在經你毒一下, 對架 speeder mkII 有興趣.
taifat1975 發表於 9-5-2014 05:23 PM

入得MKII ,冇理由唔入埋 4EYES{:1_220:}
回復 25# 神打魔帝

Ching,我都係買咗mk ii玩,之後就決定買埋4eye,真係日日玩唔停,好想佢快啲出架mk ii raptor同4eye架車頭。
有兴趣,香港有勿有网站有跨国运送?
回復  神打魔帝

Ching,我都係買咗mk ii玩,之後就決定買埋4eye,真係日日玩唔停,好想佢快&# ...
leobigeasy 發表於 9-5-2014 10:00 PM

所以話買得MKII就會連鎖買埋 4EYES:p
不過MKII 感覺上比較單薄,第一次變形d 關形又鎖得好實,勁驚太大力整爛佢:(
點之質料又比相像中堅硬{:1_223:}

4EYE 個車頭之前好似有人問過作者,作者話希望2014年內出,
不過要出左手頭上果D先排到佢 (但其實車頭好似一早參過展)
有兴趣,香港有勿有网站有跨国运送?
ToysHunter99 發表於 9-5-2014 10:55 PM

師兄,你可以上官方的 BLOG,有香港零售商聯絡資料,
我睇國內本「模魂誌」這幾個月也有關於 Acid Rain 專欄
相信國都應該有賣
[官方圖片] MK I 真係要複數入……