Toysdaily 玩具日報

查看: 6795|回復: 26

[玩具攝影] SIC69 舊2號 (5.4圖片更新)

你說驚喜就真係無乜驚喜可以比到我,造型尚算可以,個地臺係最無誠意的

回復 1# ivancheng

sic 支持 最尾個張最好有hero saga feel
師兄影得好靚,支持sic
Support as a SIC fans! :) Good shots!
這個無咩人post相,唔知道會唔會出New 2,如果唔出都可以自改,
不過希望佢出V3同RIDER MAN啦!!
小弟就覺得SIC已歪離佢哋原本概念,全因為市場趨勢係鍾意"關節可動“。。。:42:

所以,到依家為止。。。都係認為匠魂係皇道!! :love:
這個無咩人post相,唔知道會唔會出New 2,如果唔出都可以自改,
不過希望佢出V3同RIDER MAN啦!!
xoxokin 發表於 3-5-2014 09:15

鬼咩, 出完新一出舊二。 都係睇定啲好 :67:
鬼咩, 出完新一出舊二。 都係睇定啲好
insomniac 發表於 3-5-2014 11:08 AM

我都心大心細想買多兩盒改為NEW 2,不過真是唔知佢出唔出唉:67:
回復 2# d713245

謝謝ching支持!!!
回復 3# ryu4103

謝謝ching支持

SIC宜家D人氣真喺大不如以前了...
回復 4# Douglas.M.Saint

thanksthanks德哥~~:love:
回復 5# xoxokin

會出啊,新2舊1
     不過我都好似見到有人自改新2了.
    v3同rider man會出呀,唔使擔心,bandai點會唔出比你:p
回復 6# 歪勾

對對對,宜家已經偏離了以前了,特別喺宜家新出既系列裏面,不過可能都跟設定有關吧,TV都已經喺咁,也不會好到哪裡去.
回復 7# insomniac

bandai唔會浪費距個模的...:die:
回復  insomniac

bandai唔會浪費距個模的...
ivancheng 發表於 3-5-2014 14:27

舊S.I.C. 直到近年嘅榮光7人 boxset 都無出過新1 & 舊2. 兩次都出唔成一對, 真係唔知佢點諗 :69: