Toysdaily 玩具日報

查看: 14586|回復: 56

[Hot Toys] 爭取盡快出smooth criminal MJ

見到好似唔少朋友都討論MJ, 順勢出呢個post, 希望有關方面能注意下,盡快出啦!

在我印象中這時的MJ是最好睇的!

既然辦都出左唔好浪費,而家出得黎,到拒生日或者忌日派貨就啱時候啦!

或者有冇大大有更多資料提供,望梅止渴先丫!
支持..............smooth criminal MJ
支持 ! 支持 ! 如果出埋 drangous 既黑西裝版 , 一黑一白 , 真係絕配 !!
支持一票!!!!!!!!!!!!!
我都在等這個, 出的話會入.
頭像被屏蔽
唔係專登潑大家冷水,但西裝mj小弟有保留。

本身西裝已經好難出得靚,而玩mj一定大動作跳舞,一揚手,一舉腳,裇衫同外套肩位做走位,要擺靚pose要花好多時間心機。

呢款外型簡單嘅野至係最考ht功力。出得衰嘅可能性,不低。
必須DX啊∼∼:handshake::$
支持MJ, 家驅!!!!
想問想爭取呀!!,如果絕食我唔得㗎:56:
唔係專登潑大家冷水,但西裝mj小弟有保留。

本身西裝已經好難出得靚,而玩mj一定大動作跳舞,一揚手,一 ...
catcat 發表於 7-1-2013 02:31 PM

裇衫走位有辦法解決 , 就係裇衫底部車兩條衣服用既橡根上去 , 然後套落兩隻大睥度 , 咁樣點做大動作 , 件裇衫都吾會走左出黎 , 呢個做法我係 mib 阿 smith 度試過 .
支持..............smooth criminal MJ
玩具魂 發表於 7-1-2013 11:35 AM

X2 ^^^^^^^^^^^^^^
等lee隻等到J都長:56:
非常期待~~~mj必入
支持!!! 等到J都長