Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] legends black widow 平民便服LOOK

是咁的 當legends black widow入手後 一直都諗緊多左個頭有咩用呢
經過一番尋覓 終於比我搵到個比較適合的素體可以用就係legends Mary jane
係網拍以30蚊都唔使的價錢入左隻二手legends Mary jane非常開心 PS:其實係賣家遲到先平比我:36:
先介紹下隻Mary jane 蜘蛛俠3上映個陣 hasbro 2007年出產
講真 頭雕麻麻 因為要配合原註電影 所以套衫隻色出得好麻麻 直頭浪費左
而且呢隻因為造型關係 完全放棄左可動 所以擺唔到任何的好POST 唉

講完N年前的舊物 講返好HIT的black widow
我將Mary jane件衫重上色左黑色 噴左半光澤油
都係想接近返ironman2電影中的其中一個造型 呢個低胸黑洋裝造型 真係引死我呢D宅男

手機影相 係差少少了 見諒下 好去相

多謝收睇
有心機魡改造,讚!:71:
哈哈很赞的说 很有意思的剧场
D手腳噴黑少少會仲正:71:
個頭比例好似大左d:47: