Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] EVA X TRANSFORMERS

不如訂左馬格斯先啦
.
Usteakum 發表於 25-4-2014 04:50 PM

你未訂咩..............我夠喇............始終不是老變迷...............:(
你未訂咩..............我夠喇............始終不是老變迷...............
ray文 發表於 25-4-2014 04:52 PM

快了....這個我一定入..... (其實LUNCH先訂大黃蜂).呢排一直不在香港......好慘

你變做老變迷, 對你來說, 易如反掌啦......
睇條腰,前臂,同支槍,似 MP-10
可能配埋 NERV 貨櫃
mudwk 發表於 25-4-2014 04:52 PM

其實只要一配初號色, 我基本上無圖我都會照訂...{:1_201:}
快了....這個我一定入..... (其實LUNCH先訂大黃蜂).呢排一直不在香港......好慘

你變做老變迷 ...
Usteakum 發表於 25-4-2014 04:57 PM

我都訂了mp20同mp21.................夠了..................真係要減產呀..........{:1_222:}
我都訂了mp20同mp21.................夠了..................真係要減產呀..........
ray文 發表於 25-4-2014 05:04 PM

我減左好多.....不過馬格斯...好難走得甩呢..
我都有入OCE啦.....XDDD
我減左好多.....不過馬格斯...好難走得甩呢..
我都有入OCE啦.....XDDD
Usteakum 發表於 25-4-2014 05:10 PM

係咩............邊隻oce先.................獅子~:58:
係咩............邊隻oce先.................獅子~
ray文 發表於 25-4-2014 05:12 PM

係呀~    我入左2隻..一隻自己, 一隻朋友生日禮物(佢8月, 仲未入坑:^)

反正12金+5小強, 唔係好多..其他角色無興趣,,,,有安全帽版本出的話, EX新生可以即唔要...我要ORIGINAL 青銅同GOLD就好夠...
係呀~    我入左2隻..一隻自己, 一隻朋友生日禮物(佢8月, 仲未入坑)

反正12金+5小強, 唔係好多..其 ...
Usteakum 發表於 25-4-2014 05:18 PM

正呢.................你都好毒wor..............送比人入坑...........:x
正呢.................你都好毒wor..............送比人入坑...........
ray文 發表於 25-4-2014 05:24 PM

佢成日問我12金D野..我話我都無玩開.....上次又再問我一輝全金色係乜...我唔識答...
所以諗諗下咪想送一隻佢本命星既OCE比佢..反正..正價..佢又唔急既..唔建議佢去EX...等OCE 仲好啦..慢慢入....坑我覺得佢入左架喇..只不過需要一個人令佢"泥足"要開始投錢0者
佢成日問我12金D野..我話我都無玩開.....上次又再問我一輝全金色係乜...我唔識答...
所以諗諗下 ...
Usteakum 發表於 25-4-2014 05:33 PM

good job......................:34:
good job......................
ray文 發表於 25-4-2014 05:34 PM

人人毒我..我毒人人.....是這里的入門心法....XDDDDD

唔係
只不過是我不去地獄誰入地獄而已
人人毒我..我毒人人.....是這里的入門心法....XDDDDD

唔係
只不過是我不去地獄誰入地獄而已
Usteakum 發表於 25-4-2014 05:37 PM

做你朋友真好....................:34:
做你朋友真好....................
ray文 發表於 25-4-2014 05:38 PM

我出錢出力架....呢D朋友去邊度搵...{:1_218:}
唔係話配色唔靚,不過有d夾硬黎
柯柏文 x EVA初號機就變左狂派:70:

會唔會遲啲又麥加登 X EVA二號機咪變博派{:1_229:}