Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] EVA X TRANSFORMERS

頭像被屏蔽
[quote]只看到2間開訂, 專賣老變的, 也都已經截訂, 19魚有找 , 柯柏文主體實物色彩...我不太喜歡, 但貨櫃真 ...
mythsgod 發表於 12-6-2014 10:34 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=7267365&ptid=223237][
\THX! 呢D 價又比想像OK! 但訂唔到....算了....
聽老闆講,呢隻唔係日本限量1000隻版
係海外限量版。咁講有可能其它店舖會開訂。
冇乜癮 發表於 12-6-2014 07:46 PM

但今日訂完時問下老細係咪11月

佢話月尾,但d貨要先運日本再寄番黎,可能會遲些少,即係點..? :44:
回復 108# Gainax

今日邊到仲有? 其實係咪日本1000限定,海外大量現貨?
感謝老細! 留咗盒俾我! :64:
頭像被屏蔽
無辨法中到正,最鍾意EVA及柯柏文,已經双入!!{:1_226:}
回復 109# 宇宙之王者

in's 老變店,老細話今日再開少量count完數剩下既Quota,,我留左之後都係放工過去等開門
師兄 是 大豪客+熟客 , 那老細當然優先留給師兄啊
mythsgod 發表於 12/6/2014 11:19 PM

真係託賴! :77:

我只不過係小小客戶一名, 同Ray文比仲差好遠! {:1_203:}   

你有無入呢?????????? {:1_197:}
頭像被屏蔽
今天去到已截訂 , 還好這隻沒有非訂不可的衝動 , 所以隨緣, 但 HB 老細在 FB 暗示有機會可能再開 ...
mythsgod 發表於 13/6/2014 12:03 AM

初初睇圖好期待, 實物我覺得佢隻紫色唔太得:47:, 不過個貨櫃又幾靚下! 最後都僥倖訂咗!  {:1_211:}

祝你同ray文都訂到! :36:

v型我都會買...........正喔! 仲有G7, 六神, 超獸, 勇者..........:love:
真係託賴!

我只不過係小小客戶一名, 同Ray文比仲差好遠!   

你有無入呢??????? ...
可變戰士 發表於 12-6-2014 11:39 PM

成日都拖我落水做咩呢....................:74:
今天去到已截訂 , 還好這隻沒有非訂不可的衝動 , 所以隨緣, 但 HB 老細在 FB 暗示有機會可能再開 ...
mythsgod 發表於 13-6-2014 12:03 AM

哦...FB留言果位原來係師兄你..

今日不如打去問下老板啦
成日都拖我落水做咩呢....................
ray文 發表於 13-6-2014 12:46 PM

受歡迎丫..你不懂咩RAY兄
頭像被屏蔽