Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF 懞面超人 Black RX 車隊 另加 影月拎劍套圖 (手機劣圖12P)

Black同Rx 都係我細個最中意既蒙面超人!
回復  mushroom
出圖果陣係劇中配色 佢而家咁樣出 同1.0限定咪一樣...
rider_black 發表於 28-4-2014 11:08 AM

不是吧, 咁騙案…………………………

我仲未開喎
我真係睇唔到嘛, 你唔講我都唔知...............明明見到你第一.................
ray文 發表於 28-4-2014 03:08 PM

我唔理,我睇得好清楚...
:he:
黎緊放假,快D影埋你D相去啦...
Black同Rx 都係我細個最中意既蒙面超人!
U.TOYS 發表於 28-4-2014 04:53 PM

X 2...
個陣睇亞視...
第一次接觸既懞面超人就係佢...
就算細個睇既咸蛋超人...
都冇BLACK咁鍾意....

我仲未開喎
mushroom 發表於 28-4-2014 05:12 PM

隻色都係金屬色...
但官網個張都好似已經係金屬色...
我搵唔到佢一開始話跟TV色張圖...
(可能係雜誌圖都唔定)

我仲未開喎
mushroom 發表於 28-4-2014 05:12 PM

已經有日本玩家和魂SHOP限定那隻比較過, 只得顏色有少少唔同, 模就完全一樣. 冇左地台定價仲要貴1500日圓, BANDAI真識賺錢.
不過官網一開始已經是金屬色, 冇改過色.

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51916545.html
我唔理,我睇得好清楚...

黎緊放假,快D影埋你D相去啦...
小堅 發表於 29-4-2014 09:17 AM

你高層梗睇到啦................我淨係見到你第一啫................:67:
你高層梗睇到啦................我淨係見到你第一者................
ray文 發表於 29-4-2014 09:55 AM

我永遠都去唔到你個級別...
點算係高層...
:help:
已經有日本玩家和魂SHOP限定那隻比較過, 只得顏色有少少唔同, 模就完全一樣. 冇左地台定價仲要貴1500 ...
redfish 發表於 29-4-2014 09:52 AM

同戰蝗號差得遠, 無改頭都算, 可能個模已經同原設一樣。  但色唔跟返TV, 出來做甚麼?
已經有日本玩家和魂SHOP限定那隻比較過, 只得顏色有少少唔同, 模就完全一樣. 冇左地台定價仲要貴1500 ...
redfish 發表於 29-4-2014 09:52 AM

有d人又話個後輪有d唔同識郁,咁睇黎真係無必要買車有限定果架的話
我永遠都去唔到你個級別...
點算係高層...
小堅 發表於 29-4-2014 11:18 AM

又講呢d...............你唔去啫.........要去邊個阻到你............:34:
有d人又話個後輪有d唔同識郁,咁睇黎真係無必要買車有限定果架的話
yugi 發表於 29-4-2014 11:34 AM

其實我都唔明佢寫既前輪改動係改左D咩...
我冇買舊版所以做唔到對比...
又講呢d...............你唔去者.........要去邊個阻到你............
ray文 發表於 29-4-2014 11:48 AM

從來都冇受過邀請...
{:1_220:}
從來都冇受過邀請...
小堅 發表於 29-4-2014 11:56 AM

me2啦...................{:1_197:}
me2啦...................
ray文 發表於 29-4-2014 11:59 AM

放假前夕,你好似好得閒咁...
:58: