Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF 懞面超人 Black RX 車隊 另加 影月拎劍套圖 (手機劣圖12P)

多謝師兄分享齊人福 (還欠 水系/機械系 啊)   , 如果 BLACK / RX 系列出 真骨雕 也會入:handsh ...
mythsgod 發表於 24-4-2014 10:59 PM

多謝師兄支持...
如果真係出真骨雕既話...
我應該會放棄...
:he:
回復 14# 小堅

wow.....that red car~~~if they release, need to get this RX to match:$
四朗兄,點解Q呀???
整多張你啖下先...
小堅 發表於 24-4-2014 21:13

最左那架車頭燈連埋條黑線似大眼同下面黑位似口加哨牙加起身來好Q
回復 1# 小堅

nice photo ar:$

for now, i only have black ver 1 and ver 1 bike... and i will have the white bike soon.....
too bad that i won't get ver 2.. since i have version 1 set already..don't want to get ver 2 set:79:.. love black.. but feel like duplicated if i buy ver 2 set

and since i want to quit soon.. will not get RX .. cannot afford to buy too much toys:ice:

and could you please advise where to buy the 劍套?:64:
隻羅特一1號 中SAD灰晒 係咩意思..
我見師兄有好多野...
神話、SHF、MP、MB等等...
小堅 發表於 24-4-2014 23:05

我D帖比出產時間遲好多先出,因為好多我都係等到跌價先買,至少,我唔會買炒賣中嘅玩具。
所以,我一個月都唔係真係買好多玩具㗎渣 ~
回復  小堅

wow.....that red car~~~if they release, need to get this RX to match
drexler22 發表於 24-4-2014 11:11 PM

師兄記唔記得部車叫咩名???
最左那架車頭燈連埋條黑線似大眼同下面黑位似口加哨牙加起身來好Q
狂四郎 發表於 24-4-2014 11:14 PM

四郎兄你指呢部???

經你一講之後我睇完笑左...
:71:
回復  小堅

nice photo ar

for now, i only have black ver 1 and ver 1 bike... and i will  ...
drexler22 發表於 24-4-2014 11:16 PM

我個陣冇入到1.0,所以依家入晒2.0完夢...
影月劍套係呢款盒玩黎的...

我前排上網bid的...
隻羅特一1號 中SAD灰晒 係咩意思..
blexp 發表於 24-4-2014 11:27 PM

傷心事...
開盒發現有一大忽補油...
不過已經無視佢...
我D帖比出產時間遲好多先出,因為好多我都係等到跌價先買,至少,我唔會買炒賣中嘅玩具。
所以, ...
Kuuga_iwsp 發表於 25-4-2014 12:49 AM

我都好想好似師兄咁等跌先入...
不過自己成日都心急...
好多野都訂左先...
:unhappy:
我都好想好似師兄咁等跌先入...
不過自己成日都心急...
好多野都訂左先...
小堅 發表於 25-4-2014 01:36

我都曾經好瘋狂咁訂嘢,最高峰同時有三十六張單係手,到比尾數時先知舐嘢,真係無錢食飯要條女比錢請食飯過日。
跟住就盡可能唔訂等跌價囉 ~
還好女友叫我唔好戒玩具,因為係唯一嘅興趣,好過D男人去叫雞咁話 ~
邊盒盒蛋?影月把劍終於可以套入去...呀????
支持支持!!:71:   昭和rider我放棄曬了...:(
请问影月剑套系边款盒蛋?