Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] tony stark mech test version X Mandarin Mansion Assault(手機傷眼圖)

有齊晒tony stark mech test version 所有配件,衣家著住Mandarin Mansion Assault啲衫,遲下搵埋其他服飾,就可以平玩
mech test version,賣埋workshop啲配件,咁就一個tony有三個型態

買返晒hottoys d件 咁樣自組有咩意思
rider_black 發表於 23-4-2014 10:25 AM

我無錢買mech test version, 而且買盒mech test version都拆唔到啲件黎用。我鐘意左砌右砌, 砌到自已鐘意,咁先係玩玩具麻.
個個fans都有一個自己的tony{:1_214:}{:1_223:}
我無錢買mech test version, 而且買盒mech test version都拆唔到啲件黎用。我鐘意左砌右砌, 砌 ...
wai1108 發表於 23-4-2014 10:35 AM

師兄, 兩隻手一新一舊, 就好似隻 figure 一邊手著古裝, 另一邊手著時裝, 咁好玩嗎?
哦,咁我可以換返workshop個套,咁咪兩邊新,因未買workshop散件,咪砌住先玩下先。
師兄, 兩隻手一新一舊, 就好似隻 figure 一邊手著古裝, 另一邊手著時裝, 咁好玩嗎?
audiokids 發表於 23-4-2014 01:32 PM

聽完師兄意見,真係可以試下將個機械臂整爛佢,反正唔係原裝件,多謝師兄提點。咁就變得更好玩,又獨一無異∼∼
聽完師兄意見,真係可以試下將個機械臂整爛佢,反正唔係原裝件,多謝師兄提點。咁就變得更好玩, ...
wai1108 發表於 23-4-2014 02:28 PM

機械臂唔係原裝件? 師兄你晌邊到買到咁似真既機械臂? 我一唔以為係原裝!
師兄,好有興趣入翻對臂比workshop玩, 邊到有得買??