Toysdaily 玩具日報

查看: 16464|回復: 44

[玩具攝影] SHF 美少女戰士 - Sailor Venus 愛野美奈子登場!!!

2014年4月SHF 美少女戰士 - Sailor Venus 愛野美奈子推出了.................呢隻係美戰系列第4彈, 等埋7月真琴5主角就可以齊人了.............正! {:1_208:} 今次隻美奈子QC及配件都唔錯, 不過可能有少許上色問題, 面相及手型都算多, 而且仲有其貓貓同伴亞提密斯呢............{:1_220:} 可惜係沒有其招牌武器 - 愛神維納斯鎖鍊喇...........:no: 希望7月既真琴都可以有驚喜啦..........:handshake:

BOXART一貫美戰系列設計~

配件都算OK~

有眼鏡道具變身..........

同伴亞提密斯~

可擺出招牌必殺技 - 新月光線~

心形圖案地台~

4主角齊集~

仲以為你淨係玩仔添!!:he:
見到阿麗冇咗條頸真係~~~~~:69:
仲以為你淨係玩仔添!!
可變戰士 發表於 21-4-2014 05:34 PM

你估好似你咁淨係玩女咩.........我咩都玩下~{:1_203:}
見到阿麗冇咗條頸真係~~~~~
pein 發表於 21-4-2014 06:47 PM

係呀, 仲未幫佢做手術...............{:1_197:}
V眼鏡真的好難搵到紅色上得好的, 一係上到過晒龍, 一係唔足色
你估好似你咁淨係玩女咩.........我咩都玩下~
ray文 發表於 21/4/2014 06:50 PM

咁玩埋英雄人物吖嘛! {:1_203:}
美奈子頸位好似都有調整過{:1_208:}
不像火星那麼短.......
就差木野真琴5人就集結
四日假期有三個玩具報告,羡慕死人啦!:35:

火野麗都未入:DD

忽然間又念起呢個畫面!:he:
ray文兄嘅帖,更係要支持啦 ~~
呢隻美奈子,我星期4約咗8個朋友去MK食飯有5個買咗,5盒都有不同地方油出界 . . .
所以我決定唔買 ~ !
我都買左,當時拣的時候掛住睇個人型有冇問題,沒留意眼鏡那個髮型油到出哂界:63:
我都買左,當時拣的時候掛住睇個人型有冇問題,沒留意眼鏡那個髮型油到出哂界
lktandy 發表於 22-4-2014 10:01 AM

呢件parts, 一係出哂界, 一係好似樓主隻咁唔足油, 好難搵到隻上色好的
V眼鏡真的好難搵到紅色上得好的, 一係上到過晒龍, 一係唔足色
redfish 發表於 21-4-2014 07:11 PM

係呀, 我都已經揀了好幾盒先搵到盒好d..............:(