Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jeffloh

[個人收藏] DC arkham series figures 分享

強人強帖...

屆時arkham knight又可見版主好文...

好期待arkham knight的dc collectibles figure...
onetoy 發表於 22-4-2014 03:16 PM

我都好期待, 我連電腦都預備o左budget, 換部勁d的哈哈~ (我只有PC, 無其他PS, XBOX機)
我都好期待, 我連電腦都預備o左budget, 換部勁d的哈哈~ (我只有PC, 無其他PS, XBOX機)
jeffloh 發表於 22-4-2014 04:38 PM

AK係寫俾次世代機能的game,真係硬件要夠力推先對得住隻game:^
AK係寫俾次世代機能的game,真係硬件要夠力推先對得住隻game
edmondphk 發表於 22-4-2014 04:40 PM

PC版好在可以調低d d settings, 大前提玩得smooth唔好lag就得. 不過如果玩 mass effect果類game射擊game都無問題, AK應該都OK吧~
回復 15# jeffloh

仲以為復活節出兔仔{:2_313:}不過睇完你post先知佢的由來:71:
好正嘅收藏分享及介紹:71: