Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ 千值練 巨神哥古

回復  黑色三連敗

ching請問合金成份高唔高?
因成盒嘢攞上手感覺唔係好重!
超港人 發表於 19-4-2014 06:50 PM

合金成份OK~~~唔計武器~~~成隻拎上手都好重(當然如果比起舊世代超合金如V型,佢係輕既):(
Where can still able to get it?
drexler22 發表於 19-4-2014 07:14 PM

MK好似唔覺~~~C兄可能去其他地方睇睇~~~{:1_237:}
好耐無見敗兄出文要支持!图是日本fans的takara 1/48自塗
tower 發表於 19-4-2014 07:25 PM

塔兄~~~{:1_221:} 係呀~~~呢期工作忙到~~~{:1_206:} 買左好耐都要等假期先有時間開黎玩,影相同上網~~~:56:

日本粉絲好強啊~~~~:50:
非常巨大
ygat2005 發表於 19-4-2014 08:19 PM

的而且確比想像中大~~~~~:55:
步行機械兄唔係我個間訂~~~~ 有冇打電話去問~~~呢隻冷門真係冇乜鋪入~~~

D人仔真係真係好唔得~~ ...
黑色三連敗 發表於 19-4-2014 10:48 PM

原來心口唔開得...有啲失望喎,不竟心口內嘅乾坤係故事嘅重點...亦係Gorg本身嘅存在意義喎....
原型T-Rex隻首版係開得o架

gorg 3.jpg

可動手指當然正,只係少少擔心唔襟玩同易鬆

我都有油過人仔,係1/100 :!
gorg b.jpg
謝分享!{:1_221:}如果件件玩具都有咁既質素就好喇!
我細個隻合金~~~心口可以打開~~~呢隻反而唔得~~~~黑色三連敗 發表於 19-4-2014 10:48 PM

官方BLOG影張說明書有寫胸部開閉
http://ameblo.jp/sen-ti-nel-info/entry-11826314833.html
pic from Japan site

步行機械兄唔係我個間訂~~~~ 有冇打電話去問~~~呢隻冷門真係冇乜鋪入~~~

D人仔真係真係好唔得~~ ...
黑色三連敗 發表於 19-4-2014 10:48 PM

咪住,你講乜呀?

你唔知佢個心口可以打開?
可能要等出紫色版~~~~
黑色三連敗 發表於 19-4-2014 06:49 AM

I don't have this figure.:unhappy: A little too expensive...  
However, if they release a 'metallic finish' or 'glossy finish' version:78:... then I would love to get one.
原來心口唔開得...有啲失望喎,不竟心口內嘅乾坤係故事嘅重點...亦係Gorg本身࢚ ...
WalkerMachine 發表於 19-4-2014 11:18 PM

步行機械兄~~~~樓下各C兄都話原來可以打開~~~一定係我眼大睇過龍~~~受炳:68:

您都油得好正喎~~~~{:1_221:}
謝分享!如果件件玩具都有咁既質素就好喇!
呂品器 發表於 19-4-2014 11:59 PM

最緊要唔係件件都咁既價錢就得啦~~~~{:1_214:}
官方BLOG影張說明書有寫胸部開閉

pic from Japan site
redfish 發表於 20-4-2014 12:09 AM

係.......:Q 可能我眼大睇過龍~~~{:1_237:}
咪住,你講乜呀?

你唔知佢個心口可以打開?
Garycharm 發表於 20-4-2014 12:21 AM

我真係唔知.......可能我睇漏左說明書講D野.......{:1_237:}

自插十刀謝罪.......:die:
I don't have this figure. A little too expensive...  
However, if they release a 'metall ...
Macross長谷有洋 發表於 20-4-2014 12:31 AM

I don't think that this robot is selling well in Japan, so rare has a chance to issue other color versions...........:(