Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS244 The Amazing Spider-man 2 Spider man!

回復 302# rock826

唔該劈大你對屎眼睇清楚,我幾時話只要隊長要硬食便服?我係話要隊長本體+頭雕就要硬食便服!話人之前唔該睇清楚啦!
冷靜,冷靜下∼
玩玩具jer~
HOTTOYS真係識做生意,我明明剩係想要個盒,佢就一定要我硬食隻figure= =
其實師兄都係想講,以前o的 FIGURE 都會跟個有面罩或頭盔頭,同一個人樣頭,好似 Mark IV,Mark VI, Mark VII, Avengers 美國隊長,DX12 Batman,黑免蜘蛛俠,綠魔仔...... 又或者好似 DX11 Joker 咁跟一個可動眼,一個笑臉頭雕。而家出o個o的價錢就無咩平到,什至貴了,但就不能只買英雄 figure 主體,就可以有埋人樣頭雕,對買家而言,呢樣的而且確是一種倒退,其實都係呢一兩年o既事,好似我咁,是英雄電影超級 fans,俾多少少錢要多套便服求之不得,但對一些只想要英雄主體的玩家來說,少了一個人樣頭雕,可玩性同感覺比起以前差太遠了。今次如果真係出 Tony Parker 便服版,又唔出套裝,其實 HT 未必羸硬,以上兩種心態的玩家都可能選擇放棄,除非便服版又會是套裝,跟咩 figure 都好,唔好係蜘蛛俠就得,最好係 Jamie Foxx 人樣版或女主角。
頭像被屏蔽

點解,唔係每件parts咁賣??ht要每隻figure??多左個頭又要自組。
點解而家d樓又窗台,又會所又大堂,又咁貴?噢,我原來都買唔起
其實HT又冇話出Amazing spiderman 既便服, 展品自組FIGURE佢地成日都有SHOW出黎架喇,  點解講到好似已經開左訂咁?
頭像被屏蔽
岩岩睇左asm2
明明套衫係好似尼龍咁嘅料
點解ht要用仿皮?
又厚又handle唔到頭頂條縫線
之前訂左但琴日出開去先睇到實物,
對件衫既用料都幾失望周埋手掌部分與身體紅色有差,睇返asp1果隻物料實在比較接近電影而我都有買,不過無計,中意呢次既造型....
如果現貨真係出成咁,我諗下次幾有愛都要停一停諗一諗了
頭像被屏蔽
依家仲有冇得訂?
宜家好多人d思想好似大陸人咁
D大陸人行水族館淨係識諗邊d食得
人地出隻野俾你欣賞
但d人淨係 ...
iwillneverlose 發表於 4-5-2014 05:16 PM

咁你又講得幾好/岩喎...哈哈...
回復 303# 艾倫
你都傻HI左.你要個個頭緊係要你買便服啦.咩都送曬比你好無.我買隊長想要埋二戰套衫啦.做咩要我硬食隻2戰FIGURE. 今佢做一隻隊長得啦.咩都送曬比你啦.你覺得無個個頭你接受唔到咪買LOR.又要幫襯又要少.人地讚句HOTTOYS又話人地係打手.今你想點.你鬧HOTTOYS無問題但要有POINT呢位人兄