Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS244 The Amazing Spider-man 2 Spider man!

我訂左...因為件suit加埋啲衫覺得幾過癮...同埋頂冷帽可以庶左條接合線...:57:
sosad 睇左實物之後真係100% pass
回復 227# Bat

WHY SAID THAT?
睇完套戲,你就會覺得件背心冷帽好多餘,個幕半分鐘都冇。不如整多幾條蜘蛛絲好過
睇完套戲,你就會覺得件背心冷帽好多餘,個幕半分鐘都冇。不如整多幾條蜘蛛絲好過
大佬B 發表於 30-4-2014 11:02 AM

figma岩你呀ching...多配件...有磁石版/手腳有磁石...
hottoys哥隻我唔係當佢係玩具...我當佢係標本...無諗住扭/玩的...
哩款係Mafex……Medicom出!
非常同意.................
Kimi_Leung 發表於 16-4-2014 09:52 PM

新一集好似件衫好似變回spiderman 3 的一樣?只由銀色綫改黑色{:1_203:}
回復  kenworld

無咩好驚訝嘅,有啲嘢順眼就係順眼架啦~
你嘅第一點&#2 ...
不肖生 發表於 16-4-2014 11:29 PM

新一集好似件衫好似變回spiderman 3 的一樣?只由銀色綫改黑色 , 係唔係ching?
回復 233# bin

唔係,物料同花紋分佈我就無詳細對,但可以肯定,至少對眼造型唔一樣.
今次對眼係正宗漫畫版大眼仔設定,所以HT出成點都一定會有一批漫畫FANS
回復  bin

唔係,物料同花紋分佈我就無詳細對,但可以肯定,至少對眼造型唔一樣.
今次對眼係正宗漫 ...
不肖生 發表於 30-4-2014 02:18 PM

我都是spiderman忠實fans, 但好似同舊款差唔多, 大眼了? 我都在想订唔订:63:
屋企已有3隻了
回復 235# bin

兩款是很相似,但舊版是倒三角眼,不是漫畫最傳統的大眼
衣服製作上的難度肯定比現在這隻大得多,但可動度明顯不足.
舊版我也有,但我還是訂了.
頭像被屏蔽
回復  bin

兩款是很相似,但舊版是倒三角眼,不是漫畫最傳統的大眼
衣服製作上的難度肯定比現在這 ...
不肖生 發表於 30-4-2014 02:53 PM

無VIP也是13魚9?:35:
回復  bin

舊款我隻隻都有...都照訂! 
超港人 發表於 30-4-2014 03:13 PM

ching, 這隻幾時可出貨?:67:
頭像被屏蔽