Toysdaily 玩具日報

查看: 8555|回復: 20

[玩具攝影] 新手再貼~【神聖衣五小強+女神】

手機圖:(

上星期購入既神聖衣終於有時間開盒玩下~
開盒,著聖衣,擺post(罰企)都足足用左三個鐘...
唔知冰河係咪冇食早餐....影左冇耐就腳軟....黎一個骨牌效應....係高櫈跌左落黎~導致兩死三重傷~
紫龍.星矢身首異處....當場死亡{:1_224:}
雖然冇穿冇爛~但係要執骨咁執返佢地~即時冇晒心機再影...
房間細小...要暑假先有時間整個神櫃...所以又要再花兩個鐘執返佢地入盒.....{:1_206:}
呢種感覺我好明白.....
所以一早就對神話死心....
神話fans一定支持呢................{:1_226:}
入黎支持下先...
第三素體的缺點...
甲太重會軟腳,其他未軟擺得耐都會軟...
最好落支架罰企...
所以神衣可能出ex~~~~~~~~~~~~~~
紫龍一輝等頭盔隻角無跌斷已很好彩了
所以神衣可能出ex~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 16-4-2014 12:04 PM:36:

如果出EX,我一定會再買過
如果出EX,我一定會再買過
heizlai 發表於 16-4-2014 12:16 PM

唔係瓜............又入坑...
神衣本身設計得好累聚, d翼為加而加咁, 冇咩美感
我連冥衣ex都唔敢入, 收手了
小弟由13年年尾先開始入坑,一心只想儲齊黃金,冥衣,同神聖衣,仲有魔鈴等等主要角色,如果會再出EX,繼續做死士:!
其實唔止甲重關係,幾件神聖衣既背翼亦令到素體重心向後及向下墜,
雖然用支架可以防止慘劇發生,但同時支架個座都幾阻地方,
所以我多數用"藍膠膠"黏腳底:73:
[img] [/img]
[img] [/img]
小弟由13年年尾先開始入坑,一心只想儲齊黃金,冥衣,同神聖衣,仲有魔鈴等等主要角色,如果會再出EX,繼續 ...
heizlai 發表於 16-4-2014 12:39 PM

通常目標一開始係咁SET,但買下買下呢...嘻嘻~:36:
其實唔止甲,重關係,幾件神聖衣既背翼亦令到素體重心向後及向下墜,
雖然用支架可以防止慘劇發生,但同時支架個 ...
ericlai58 發表於 16-4-2014 01:26 PM

我藍膠膠都出埋喇,佢地玩開yoga,一個唔留神佢整個拱橋你睇T.T,
btw,師兄個神櫃好正:D
通常目標一開始係咁SET,但買下買下呢...嘻嘻~
迪捷路貓 發表於 16-4-2014 01:30 PM

揀得呢條路……我有晒心理準備:$
其實都咁多年喇!星矢佢地所著係神聖衣唔係神衣!神衣係故事中只提及過但無出現過!
多謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!