Toysdaily 玩具日報

查看: 8237|回復: 17

[分享討論] 姑仔出乜都未知就開訂

EX三一戰損見佢開訂,問佢訂的係乜野色,有否改色,佢答黃黃地貼出來你睇到果隻色,我話官圖顏色好似有初版的橙色和再版的黃色,佢話唔知我就無訂,跟住我走去現薯點問專賣EX果個女人,佢俾圖我睇話有橙色加戰損,黃色加戰損,改色加戰損和單獨設件紅色和黑色,在姑仔訂左的真係要問訂左乜。
AH............what a crazy shop ! Their only mission is earn as much money as possible !
黑色獨角高達少女開訂價目同米青都差七條

in's專賣EX個個女人...
未就係信鵝樓上阿伯個邊個邊個囉...

P.S 點解一開始唔去阿伯到問...
可能佢唔識姐.....................

小堅 發表於 9-4-2014 12:22 AM

話時話, 阿伯開左訂未?
話時話, 阿伯開左訂未?
fatcheong 發表於 9-4-2014 11:17 AM

咁呢個我又唔清楚...
我好耐冇上9樓搵佢吹水...

P.S. 我估一扭有得訂,阿伯都差唔多開訂...

小堅 發表於 9-4-2014 12:22 AM
九樓呀伯都話唔知,姑仔已開訂,最緊要係在姑仔訂左嘅人都唔知自己訂左乜色,所以我叫訂左嘅人去問下。
ins 阿姐已有得訂
九樓呀伯都話唔知,姑仔已開訂,最緊要係在姑仔訂左嘅人都唔知自己訂左乜色,所以我叫訂左嘅人 ...
lukyuet 發表於 9-4-2014 02:50 PM

今次咁奇怪,阿伯都唔知...
不過你講得岩,係一扭訂左既真係要問清楚...
唔係到時唔係自己想要既就大檸樂...
咁呢個我又唔清楚...
我好耐冇上9樓搵佢吹水...

P.S. 我估一扭有得訂,阿伯都差唔多開訂...
小堅 發表於 9-4-2014 11:22 AM

我都好耐無出旺角了, 一扭個價我覺得有d高, 但又唔見有聲氣其他舖開訂

其實佢咁出法, 我連佢A/B/C....餐係乜都未搞清楚...
我都好耐無出旺角了, 一扭個價我覺得有d高, 但又唔見有聲氣其他舖開訂

其實佢咁出法, 我連佢A/B/C ...
fatcheong 發表於 9-4-2014 03:35 PM

:he::he::he:
好在我冇開坑...
頭像被屏蔽
超人開左啦3差野⋯落訂1差
我發覺宜家佢仲開訂貴過主要對手....咁攪法....:ar: