Toysdaily 玩具日報

查看: 17710|回復: 15

[玩具報告] 男人愛電單車 女人愛熊貓車?

最近係網絡購入figma ex ride panda 手機影 係差少少 見諒
首先介紹下呢隻野的出處
係日本 台灣 某一D遊樂場 或者 百貨公司 入面的兒童區都會有呢架車
會有個位入錢 之後小朋友坐上去 揸住呔盤周圍開車
而且唔只係 得熊貓呢隻動物 仲會有其他的 如果我係小朋友 都會覺得幾過癮

講完故仔 講返玩具
呢隻野 還原度好高 成隻玩具表面 包左絨毛
四隻腳有車輪 而且當你向前向後推 隻腳會有連動
呔盤可以左右轉動 亦都可以向上向下拉 適合唔同高度的玩具

搞下爛GAG 小劇場

其他人對車的見解

多謝收睇
條女有毒 :x
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15
回復 2# ava03042003

黑寡婦係蜘蛛當然有毒:DD
回復  ava03042003

黑寡婦係蜘蛛當然有毒
d713245 發表於 24-4-2014 09:12 PM

直頭笑左出聲
巴打 我留意左你好耐 你真係好幽默...:love:
我架熊貓車黐晒塵,洗完都一撻撻深淺色 . . . :unhappy:
回復 5# Kuuga_iwsp

用膠紙痴WORK唔WORK?
回復  Kuuga_iwsp

d713245 發表於 24-4-2014 11:14 PM

師兄可唔可以pm我點先買到  thx

d713245 發表於 24-4-2014 23:14

未洗前已試咗膠紙,唔 work . . .  仲好似會扯甩D皮毛咁嘅感覺,好驚 . ..
回復 8# Kuuga_iwsp

試下用D痴力冇咁勁D膠紙 我都家下痴都仲WORK 雖然我買反黎係全新 都出左有一段時間 可能遲下都同你一樣結果 反而買啡色熊仔 仲禁污濁

試下用D痴力冇咁勁D膠紙 我都家下痴都仲WORK 雖然我買反黎係全新 都出左有一段 ...
d713245 發表於 25-4-2014 00:51

最慘係 . . . 個軚盤我都整爛咗 . . .
但係由於隻嘢太貴,所以唔捨得掉 . ..
頭像被屏蔽
︵堅正,有熊,虎另外兩種,奇怪11年後沒有再番出.
我有老虎同熊人,不過熊貓就無緣入手:38:
條女有毒 :DD :o
回復 13# 神打魔帝

我反而想買老虎呀:63: