Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

[新品消息] ASMUS TOYS Lord of the Rings - Nazgul Steed 戒靈馬 可動

我都訂左ACI,但好放心! 因為呢只出現, 令我自覺有眼光, 玩12吋我認為係收好既, 平既唔靚,不如省省!{:2_297:}
Upgrade body with greater movement, and tighter joints~!
看完ACI 的初版,下圖

我承認我錯了,ASMUS 那隻其實1k也可以考慮。
身一頁個D相個身好似唔係用呢隻料.....另外可動係咩位置??
我觉得ACl隻馬如果不是包膠就是不可動了,完全看不見關節位,目前質感上ASMUS的感覺不錯
回復 35# chungyuihing

是包裝馬OR不可動? 無理由無關節位?從外形看ACI 果隻會否太普通?ASMUS 果隻有氣勢同夠邪惡.

回復 37# shukei

ACI連開post也沒有,但已見seven 用這圖收訂,應該已是final式樣。

然而最遺憾是,同一天asmus已截訂了。
回復 38# ivykwong1997

oh no how to order a this horse ?
回復  shukei

ACI連開post也沒有,但已見seven 用這圖收訂,應該已是final式樣。

然而最遺憾是,同一 ...
ivykwong1997 發表於 7-5-2014 03:58 PM

我去問都冇啦,其實係咪玩野架?之前隻戒靈又咁多野講,呢次講都唔講就連訂都冇得訂……
回復 40# neo.L

這隻ACI馬也是只在國內出過post . 被插足七頁.
不在香港做宣傳是明智。
回復 39# 有性格

陶陶或官網應有掛
回復 41# ivykwong1997

我係想搵 ASMUS個隻......
回復 43# neo.L

戒靈好多野講嗰隻不是ACI嗎?
回復 44# ivykwong1997

咁借問師兄而家想訂可以去邊度?咩價錢度?
雞旺地厙果間(細幾)仲有……九魚有找……今日行過見到人定……我都訂左……:36: