Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

[新品消息] ASMUS TOYS Lord of the Rings - Nazgul Steed 戒靈馬 可動

Switch controlled light up LED eyes
眼會著燈~^^
回復 14# 老實人

實物 香港應該無辦睇.  

我只是路過官網 COPY & PASTE 過來
http://www.asmuslotr.com/nazgul-steed
官網未有價錢,但以一貫免運費的做法計五魚港紙,不太可能罷?
老實講,之前個戒靈王,各方面都可以話係上品,但一去到個 Body,就死得,佢可以用電線膠布圍住個 Body 都夠胆死,唔用電線膠布的話,根本揸唔起的金屬武器,唔轉 Hottoys D Body,隻嘢完全唔要得,所以今次我都係只訂 ACI 出個隻戒靈試吓,ASMUS 今次出我都唔敢試。
官網未有價錢,但以一貫免運費的做法計五魚港紙,不太可能罷?
catcat 發表於 8-4-2014 02:09 PM

如在香港訂, 價錢較外國不是會平一點的麼 ?

一隻大膠馬 少可動, 兩粒LED
除非係HT出, 否則唔係好值八舊.  不過,  這只是我個人的睇法
唔使五舊, 睇下發緊夢... 3A果隻連牛仔都要二千五啦

最少過千
ACI出介靈....
ASMUS出介靈+馬???
定係淨出馬..?

好迷惘......迷惘過迷惘高達...{:1_201:}
好難唔過千囉我覺得…如果五舊我必孖入
I asked SEVEN how much is it tonight. They told me that just horse is 9xx or horse with rider is 16xx.
馬個樣ok,不過隻戒靈整得好似hea hea地…入都未必入一套…
I asked SEVEN how much is it tonight. They told me that just horse is 9xx or horse with rider is 16x ...
minglau0308 發表於 9-4-2014 03:03 AM

嘩.... 果真如大家所說, 剩馬都要接近一千.
想也沒想過呢個牌子都敢叫呢個價錢.
即管 等看實物, 看看是否物超所值.
點都等埋aci先,如果無其它野買住...:)
回復 27# whitedol

但係ACI浄係個人都千三,如果千6連隻馬,OKAy
我訂在ACI隻戒靈,全心等馬,點知鬧出雙胞,唔知點收科家下?
9xx 買隻馬係貴,但set 裝只是16xx 抵好多!ACI 一定要做隻馬在5~6xx 價位,否則很難入手!