Toysdaily 玩具日報

查看: 97914|回復: 319

[新品消息] 2014年9月 S.H.Figuarts Ironman Mk 42 & Iron Patriot(官圖P12)

Tamashii Nations Summer Collection 2014

http://tamashii.jp/special/tamacolle_2014/

之前無訂, 尋晚去ins睇下個價有幾顛, 成場都單隻6魚以上, 得二樓一間九魚半一套連特典, 即入:handshake:
等到喇:)
其實我想佢出MK VII多D,不過MK XLII都係走唔甩既~
其實我想佢出MK VII多D,不過MK XLII都係走唔甩既~
天涯孤客 發表於 7-4-2014 03:44 PM

我都想佢出mark7
得figma出又貴價
回復 4# getter1234

係就出齊MK1-7 雖然在下齊山口1-7 但笨大點都出得令過山口好多
鑊鑊都係等人地買晒山口先話出,好憎你呀Bandai!
等到啦!山口式果隻真係唔係好得!
我覺得笨大唔會出MK7
頂,iron man睇落好靚,中左添:time:
山口式個set 野,好軟瀨瀨甘, 由其42, 所謂接表現返原著甘每件parts 分離,但個jb 位好軟下,攪到好似軟手軟脚甘。。。係無得揀既情況下,唯有硬食
回復 9# eric1214

我地冇錢玩HT 唯有向山口進發
回復 6# kevchan1103

MARVEL 人物宜家係王道 笨大的受歡迎的拉打 亦都出得七七八八 除左出拉打2.0之外 佢唯有向美系發展 如果唔係shf 都冇肉食
回復 11# d713245

唔止Marvel,SHF連DC都玩埋
遲下會出Gods Among Us既heroes,真係令人興奮!
唔係呀化...啱啱訂完ht隊長而家又黎...破產了{:1_198:}
mark 7就買, 42無興趣
好彩未買山口...:^