Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 魂 Nations Summer Collection 2014

E......尤娜,不過件聖衣太肥

回復 163# DSEMI

這次的魂展給我的感覺主要是以下半年發售的商品為主,SR近期魔神皇帝、GGGG
銷量都不錯,應該不至於會斷LINE
我想BANDAI還在考慮SR要如何繼續下去吧?

至少今年超合金魂新作不斷,3隻機器人(其中1隻為泰坦3換色)、2艘戰艦
等年底的TAMASHII NATION就知道SR會如何發展下去

終於出尤娜啦! 不過唔知係影相問題, 定本身真係咁! 我覺得下半身好似好粗好大隻咁! 冇乜美感
回復  DSEMI

這次的魂展給我的感覺主要是以下半年發售的商品為主,SR近期魔神皇帝、GGGG
銷量都不錯 ...
til520102 發表於 11-5-2014 04:58 AM

其實仲有metal build 都係
除左ARX-8, 見唔到metal build新野, 斷line之期不遠矣.....
之前有codegress機圖,不過又冇晒消息
stonekeung01 發表於 10-5-2014 06:08 PM

尤娜角度有d怪怪咁............{:1_197:}
請問是否片段中那位 。
大姐姐 發表於 10-5-2014 08:32 PM

係呀,名場面哩架馬!
waiting SR繼續these robots

展出超軍神好似係幾年噶事啦...
果陣仲有R1~R3添
DSEMI 發表於 11-5-2014 02:59 AM
SR I would like to see original getters

魂 Nations Summer Collection 2014 圖片集

{:1_203:}剛剛發現有魂 Nations Summer 的相片,於是放條Link上來讓各兄弟觀摩一下~~!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.866070776742170.1073742210.345232028826050&type=1
我見到有EX 雙子... 如果再版一定好多人好開心! (定我諗多左?)

個骨架演變好正~~~~~~~~~~~~
sdx不見了!!!!!!