Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 魂 Nations Summer Collection 2014

終於等到出高達人物,想要好多角色,出嘉美尤,科必入,等12吋等到儍⋯⋯終於有shf玩先
takeshi 發表於 10-5-2014 02:14 PM

最期待林有德(要有打阿寶表情)同自䕶維修兵,同馬沙講「機械嘅野你唔X明」果位。
最期待林有德(要有打阿寶表情)同自䕶維修兵,同馬沙講「機械嘅野你唔X明」果位。
Panzer 發表於 10-5-2014 04:14 PM

:DD:DD出到維修兵我一定整紙牌玩小劇場.

佢應該係香港大家最期待出的人物…比馬沙更強

Panzer 發表於 10-5-2014 16:14

請問是否片段中那位 。
http://www.youtube.com/watch?v=swS4ZuKdsiU

有冇人覺得有D唔同左 (同官圖)

尤娜bb呀{:1_221:}求笨大唔好再走數啦,尤娜bb我肯正價買架:sad:
聖衣傳說到而家都未有新相流出?:time:
shf馬沙真係麻麻,出隻好d既12寸好過…
robot魂威龍3號仔,blue destiny幾正∼!
shf ironman must buy it !!!
唔係太多嘢想要,唔知好事定唔好事 . . .
點解冇SDX?勁失望...:die:
除左GFG, 見唔到SR合金新野, 斷line之期不遠矣.....
除左GFG, 見唔到SR合金新野, 斷line之期不遠矣.....
sckoko 發表於 10-5-2014 11:54 PM

SR合金好似除佐GFG之外已經冇公布任何新品.....
唔通真係斷line??:70:
話說,之前唔係有傳shf食埋d art嘅咩?kof條line呢喂?
SR合金好似除佐GFG之外已經冇公布任何新品.....
唔通真係斷line??
DSEMI 發表於 11-5-2014 12:43 AM

點會.....大贊卡有實物展出過lo