Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 冥雙子現在好平

早知就唔咁早入啦.........
crazysmiles 發表於 8-4-2014 01:35 AM

好彩一出果時接近7魚我冇買, e+跌到咁反而已經冇晒意欲買了
頭像被屏蔽
好平? ha ha.
kingeltshan 發表於 7-4-2014 09:10 PM
見師兄嘅樓留言好似暗示見過有仲平嘅價喎,不如分享下…hehe
衰錯件同 QC 太差...
講真呢
拎返黃金雙子出來對比呢... D 面相係靚左同似返以前舊神話架...
衰錯件同 QC 太差...
講真呢
拎返黃金雙子出來對比呢... D 面相係靚左同似返以前舊神話架...
玩具 發表於 8-4-2014 03:09 PM

似舊神話既肥仔樣~~~~~~~~~~~~
似舊神話既肥仔樣~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 8-4-2014 03:50 PM

係呀... 拉返橫少少~
似返動畫 / 舊神話的畫風
最初的 EX 的面相太瘦削太秀氣...
其實黃金雙子ex 個樣都唔夠還原,不過好在夠酷
所以無乜人插
係呀... 拉返橫少少~
似返動畫 / 舊神話的畫風
最初的 EX 的面相太瘦削太秀氣...
玩具 發表於 8-4-2014 04:00 PM

有時真係唔明bandai點定位, 邊做邊改, 一時英氣一時又還原...
有時真係唔明bandai點定位, 邊做邊改, 一時英氣一時又還原...
denniskwong 發表於 9-4-2014 10:14 AM

一字咁淺...
佢永遠留一手...
除非有其他廠出同款玩具...
如果唔係佢唔會畀最好既你...
唔係點局你買2.0、3.0、4.0...
其實黃金雙子ex 個樣都唔夠還原,不過好在夠酷
所以無乜人插
linkchan 發表於 8-4-2014 06:57 PM

唔會啦~ 一出官圖已經好多人話唔似樣
所以我記得現貨都係開五舊幾水 only...
講真原本4百尾都還可以的, (我原本都諗住趺到落4魚尾入), 但佢樣又唔似, 又甩油, 仲要勁錯件(而家揍件個POST換左16版仲有人換緊), 要呢個價錢買件玩具仲要搞大大輪我真係買唔落手lor...
講真原本4百尾都還可以的, (我原本都諗住趺到落4魚尾入), 但佢樣又唔似, 又甩油, 仲要勁錯件(而家揍件個POS ...
kyostanley 發表於 9-4-2014 05:39 PM

如果e+買左又錯件果d就慘了......
個價真系好可惜唔系香港,如果唔系都想入多只
可能我果批系亞版,所以冇錯件,而且擺出黎又真系幾型
只天猛都系睇定D先,平就入,畢竟空間有限又唔系大愛
其實回想由聖衣神話開始的震撼玩到現在就算出到Ex 也已經興趣大減無什麼感覺,大不如前,儲齊埋十二隻EX金粉餅就唔玩,已經俾唔到驚喜玩家,應該有好多由神話玩到現在的人都有呢種感覺,所以眼見青銅,冥衣價錢下跌後都無哂意欲買
三巨頭出好d 啦希望