Toysdaily 玩具日報

查看: 10967|回復: 35

[分享討論] 冥雙子現在好平

我見最平唔使五魚..............
中SAD機會率90%以上仲要中SAD後冇人幫你跟,個人覺得一魚樓下先諗啦!最低限度可以買幾隻自己配返啱啲配件囉!
基本上必有錯件, 幾舊水買件煩惱返來唔知為乜:45:
頭像被屏蔽
抵買,換個角度睇,若然有咁多錯件就唔愁換返啱。
5魚下?可否告之WHERE?
看到 冥雙子 的慘況, 相信月尾出貨的 天猛星 插水機會極大吧
(利申: 已訂行貨 )
mythsgod 發表於 7-4-2014 12:20 AM

又唔可以咁講...
如果唔係錯件應該唔會插咁多...
利申:已訂天猛星...
現薯㸃..............
又唔可以咁講...
如果唔係錯件應該唔會插咁多...
利申:已訂天猛星...
小堅 發表於 7-4-2014 11:06 AM

聽聞天猛星都係新年前趕工
相信錯件的機會都好大
好快就知了 :o
聽聞天猛星都係新年前趕工
相信錯件的機會都好大
好快就知了
san328 發表於 7-4-2014 02:13 PM

新年前趕工既只限二三月...
四月既已經正常返...
每年都係咁...
老實講, 如果買得基本上一定要預佢有錯件. 如果咁樣, 我諗300樓下我先覺得值~

死狗狗…現屎有

我估插得咁快可能因為笨大估錯市場,以為 d 玩黃金 EX 既人會跟住玩埋冥系…點知事與願違,高估左出貨量

仲有就係錯件問題…基本上盒盒錯,錯既部份又盒盒唔同,買左返黎又要自己搵人換,費事煩啦仲買

質數問題,隻野塊面畫得差係人都知,下刪三千字…

最后係定價問題,太貴了,綜合上面三點,隻野根本響好多人眼中唔值咁貴,咁樣唔插就有鬼啦

至于天猛,真係好難講,話說哩隻野我訂行貨已經平冥雙一截 (我訂果時都嚇一嚇,以為佢標錯);即係俾佢插既空間少左,因為市面上黃金 EX 見四魚字頭僅屬少數

產品質量黎講,一直以黎既實物圖都唔差,面相又 ok,除非又錯件啦,不過相信笨大唔會咁笨,上次冥雙之后應該小左間大陸廠,斷估有所警剔

需求黎講…三巨頭有幾大真係好難講,觀乎舊神話天猛加胸像其實都唔太差…不過另外天雄同天貴實在麻麻,所以想重收三隻好樣的三巨大有人在,只要后面兩隻出得生生性性的話,而且只收三隻來說這個坑也不太深,只要第二隻三巨公佈時大家收貨,天猛到時隨時有后追潛力

(利申︰已訂行貨,無持有任何舊神話,只收EX除卡隆同史昂)
天猛星隻色好壞參半
我估要等實物出左先知個反應
如果唔係一出就炒或者又錯件我估都多人會買既
你知D人啦口裡說不身體卻很誠實 :love:
好平? ha ha. :p
早知就唔咁早入啦.........