Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Sic the bee 隨影

係kabuto裡面我最鐘意the bee個造型,所以聽到佢會出sic果陣好開心。雖然我無訂到,但佢一出現貨就即刻走去買

關於lee次sic the bee嘅質素,從上色及造型黎講都好正,整體黎講都符合一隻魂限應有嘅水準。而且好似之前有位師兄咁講,佢嘅肩甲加左透明件嘅翼狀做裝飾,的確改得好正。
加上笨大近年好鍾意出特效件,今次附送嘅特效配件亦加大佢既可玩性,可以重現出rider sting嘅畫面

不過佢有幾個缺點:
首先係關節方面。當你扭得多,特別係手臂位嘅關節就會好鬆,而且會跌出黎,情況只係比之前隻gill好少少。
其次係佢既性價比太低。佢嘅配件好少(雖然The bee本身就無乜武器可言),但價格就成半隻牛。
三係佢d配件實在好雞肋。例如個特效件幾難就啱動作,佢好易卡住個肩甲。另外隻普通the bee zecter 係無cast off甲情況之下,用處不大,只有觀賞作用....

總結黎講笨大肯出我已經好滿足,所以我對佢既缺點當睇吾到算數:67:

sic 一定支持 您的JJ長度不符合要求
呢隻出左咁耐,終於都有師兄出報告了。支持sic
得罪講句, 除左多幾條刻線, 其他都同放大shf差唔多
個body可動性本身已經好有限,企定定擺post尚可...
但我反怕怕d翼狀透明件,耐左會唔會黐立立:(
支持 sic!支持樓主!:77:
蜜蜂 拉打 本身其實 好型好正,可惜 佢比 人輪裝太多,搞到角色晤討好之餘,兼次次 丑角,全心搞死佢咩?…… {:1_209:}